A BBC Radio 1 az a rádió, melyről azt mondhatjuk, hogy egy DJ számára “innen már nincs feljebb”. Ez a a leghallgatottabb könnyűzenei adó, mely világszerte elismert mind a könnyebb hangzást kedvelő közönség, mind az underground hallgatóság körében. Különsképpen igaz ez Pete Tong Essential Mix című műsorára, ahol a szakma legelismertebb alakjai pörgetik a lemezeket, alkalmanként egy két órás vendégmix keretében.

A Radio 1 Essential Mix című műsorában még november végén vendégeskedett Sam Paganini. A nemrégiben Budapesten is megfordult olasz sztár zenei anyaga több okból is érdekes lehet a hazai közönség számára.

A 98. percben ugyanis a fertődi illetőségű DJ / producer, Akos Wex egyik munkája hallható. A „Biological Warfare” Ákos saját kiadójának gondozásában jelent meg november 28-án ASR078 címke alatt.

Úgy látszik, hogy az Airsounds Records kiadványai máskor is felkeltették már Sam Paganini érdeklődését. Ugyanis a kiadó december 24-én megjelent következő EP-jének egyik darabját pedig a Core számára elkészített mix 10. percénél hallhatjuk az argentín származású producer, CRØWN prezentálásában.