Rájár a rúd az Apokalypsa szervezőire és közönségére, pedig ez Csehország legrégebben futó techno rendezvénysorozata. 2019-ben ünnepelték a 20 éves évfordulót. A magyar fanatikusoknak sem kell bemutatni, hiszen minden egyes alkalommal számos honfitársunk zarándokol el ide. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a line up mindig tartogat érdekességeket. A helyszín pedig nem más, mint Csehország második legnagyobb városa, a négyszázezres Brno, ami alig 300 kilométerre található Budapesttől, a távolság pedig jó három óra alatt teljesíthető.

Az áprilisra terevett rendezvényt korábban jó szívvel ajánlottuk, hiszen Ben Klock, DVSC1 és Gary Beck is fellépett volna. Sajnos már csak feltételes módban, mivel az április 15-ére tervezett buli elmarad. Az ok: nem fogytak a jegyek, a közönség alig mutatott érdeklődést.

A 2021. novemberére tervezett Apokalypsa is elmaradt, igaz arról a szervezők a legkevésbé sem tehettek. A járvány újbóli berobbanása miatt alig egy héttel a rendezvény előtt szigorítottak a beutazási szabályokon, aminek értelmében lehetetlenség lett volna felléptetni a külföldi, többségében Németországból érkező DJ-ket.

A szervezők ígérete szerint mindenki visszakapja a pénzét, akik elővételben már megvásárolták a jegyeket. Azt is elmondták, hogy a 2022-es évre tervezett további rendezvények sorsát ez nem érinti, ugyanis a Carl Cox és a Worakls Orchestra által fémjelzett eseményekre is a várakozásoknak megfelelően fogynak a jegyek.