Az Apokalpysa Csehország legrégebben futó techno rendezvénysorozata. 2019-ben ünnepelték a 20 éves évfordulót, az idei pedig már a negyvenhetedik kiadás lett volna. A magyar fanatikusoknak sem kell bemutatni, hiszen minden egyes alkalommal számos honfitársunk zarándokol el ide. Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a line up mindig tartogat érdekességeket. A helyszín pedig nem más, mint Csehország második legnagyobb városa, a négyszázezres Brno, ami alig 300 kilométerre található Budapesttől, a távolság pedig jó három óra alatt teljesíthető.

A november 26-ára tervezett eseményen olyan nevek léptek volna fel, mint Dave Clarke, I Hate Models, The Advent, vagy éppen Nastia, aki még októberben került le a line up-ról, miután a szervezők csúnyán összebalhéztak vele. Végül aztán senki nem fog zenélni idén, hiszen a rendezvény elmarad.

  Csúnyán összebalhézott Nastia és az Apokalypsa szervezőcsapata

Ezt a szervezők jelentették be néhány nappal korábban. Pontosabban szólva nem marad el, hanem egy évet csúszik, egészen pontosan 2022. november 25-ére. Csehország ugyanis felkerült a magas kockázatú országok listájára. Ez pedig azt jelenti, hogy aki nincs beoltva – pl. akik Németországból érkeznek – arra 10 napos karantén vár. Mivel a DJ-k egy jelentős része onnan érkezik, ezért nagyon nehézkessé vált megrendezni az eseményt, mindössze egy színpaddal.

Az „Apokalypsa To The Moon and Back” tehát egy évet tolódik, a megvásárolt jegyek természetesen a jövő novemberi bulira is érvényesek lesznek. De fel lehet használni tavassal is, 2022. áprilisában is lesz Apokalypsa.

Borítókép: Apokalypsa FB