Az Ultra Music Festival a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei rendezvénye. Két éves kényszerszünet után rendezték meg idén először, a Winter Music Conference-vel egy időben. A fő csapásiránynak számító EDM mellett – közéjük tartozik Hardwell visszatérése is – a techno is kifejezetten nagy szerepet kap ezen a rendezvényen. Joseph Capriati fellépése azonban nem csak a zene miatt lett emlékezetes.

  15 embertípus, akivel biztosan találkozol a Miami Music Week-en

Nincs abban semmi meglepő, ha valakire a tánctér kellős közepén jön rá a szarás. Azon viszont egyáltalán nem tudunk csodálkozni (lásd a fentebb linkelt cikket), hogy éppen Miamiban fordul elő olyan, hogy valaki még a wc-re se legyen képes kimenni és maga alá ürítsen a tánctér kellős közepén, a rövidnadrágján keresztül. Egy mellette papucsban táncoló lány bele is lépett, amitől megcsúszott és elesett. De fel sem tűnt neki és táncolt tovább. Egy szemtanú így írt az esetről:


Amúgy nehogy azt higgyük, hogy ilyen csak az USA-ban fordulhat elő. Nálunk is volt már hasonlóra példa, valamikor 2010 körül, az egyik Üllői úti szórakozóhely emeletén. Igaz ő legalább a folyosóra ürített, nem pedig a tánctérre.

Borítókép: Luca Dea Yt