A DJ-k élete nem mindig csak játék és mese. Ezt Timo Maas is megtapasztalhatta a hétvégén. A német DJ-legenda jelenleg éppen Mexikóban turnézik. Ott történt ez a sajnálatos eset, amiről így írt a Facebookon:

„Üdvözletemet küldöm annak a rohadéknak, aki a nyílt utcán szedte el a telefonomat Guadalajarában, remélem a pokol tüzén fogsz szenvedni. . Igen, óvatos vagyok, de néha ez sem elég… Jól vagyok, csak van rajtam néhány horzsolás… Éppen pár nappal ezelőtt írtam arról, hogy milyen nehéz tud néha lenni a turnézás. Itt a kiváló példa… #theshowmustgoon.”

Timo Maas idén töltötte be az ötvenharmadik életévét. Az 1969-es születésű DJ / producer az egyik legrutinosabb német lemezlovasnak számít. Három évtizede kezdte a pályafutását, az igazi lökést a 2000-es Azzido Da Bass – Dooms Night remixe hozta meg neki, ezt a szerzeményt több hazai mixalbumon is hallhattuk anno.

Guadalajara Mexikó egyik legnagyobb városa, közel kétmillióan lakják. Leginkább a tequila és a mariachi zene által ismert, mindkettő innen származik. Guadalajara történelmi óvárosában számos emléket találunk a gyarmati korból. De ugyanakkor ebben a városban is jelentős az egész országra jellemző bűnözés.