By / 2023.02.17.

Lebontották Ibiza legendás klubját, ami 40 évig üzemelt

A Playa d’en Bossa Ibiza leghíresebb üdülőövezete. Olyan klubok helyszínéül szolgál, mint például az Ushuaia és a Hi Ibiza. Egy másik egység bezárásával azonban véget ért egy korszak, hiszen a Bora Bora évtizedeken keresztül határozta meg a környék látképét.

A Bora Bora 1982-es nyitása után pillanatok alatt elfoglalta helyét Ibiza legmenőbb klubjai között. Az elmúlt 40 év során olyan nagynevű DJ-k fordultak itt meg, mint Fatboy Slim, Dennis Cruz, Deborah De Luca, Todd Terry, Ida Engberg és a The Martinez Brothers.

A Rave Footage Twitter-fiókján közzétett képek tanulsága szerint a helyszínen már javában dolgoznak a munkagépek. A tulajdonosok a mai napig nem indokolták meg a bezárás pontos okát.

A záróbulira az előző szezon végén, 2022. október 15-én került sor. „Szeretnénk stílusosan megünnepelni azt, hogy véget ért egy korszak. Csakúgy, mint a régi időkben. Most azonban hatványozottan igaz: ez az utolsó esély, hogy ellátogass hozzánk és együtt táncoljunk” – nyilatkozták akkor a szervezők.

Forrás: [edm.com]

Ha szeretnél még többet megtudni a hazai és nemzetközi elektronikus zenei életről, akkor lépj be a a Szakkor by Primate.hu Facebook csoportunkba!
Share this...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Comments are closed for this post.

PROGRAMAJÁNLÓ
NÉZD!