A több éves kényszerszünet után néhány héttel ezelőtt ismét régi formájában megrendezett Time Warp sikerét csak Laurent Garnier elmaradt fellépése tudta beárnyékolni. Tegnap óta már azt is lehet tudni, hogy a francia legenda komoly egészségügyi problémákkal küzd. Ő maga így írt erről a közösségi oldalán:

„Egyes híreket szórakoztatóbb bejelenteni, mint másokat. A mai hír nem mulatságos, de mivel nincs más választásom, nem is szeretném elbagatellizálni. Sajnos egészségügyi okokból kifolyólag kénytelen vagyok lemondani nyár végéig az összes fellépésemet. A sors fintora, hogy az új albumom is éppen akkor fog napvilágot látni, amikor maximum saját magamnak fogom tudni lejátszani a szobámban. De azt már most kijelenthetem, hogy újult erővel fogok visszatérni. Addig is legyetek jók, szeretlek titeket!”

Reméljük, hogy Laurent Garnier mihamarabb a gyógyulást útjára lép és nemsokára újra a köreinkben üdvözölhetjük. Az új nagylemez egyébként május 25-én fog megjelenni.

Hasonló bejelentést tett korábban Monika Kruse is, az 52 éves német djane visszatérésére szeptember óta várnak a rajongói.