Annak, aki otthonosan mozog a fővárosi éjszakai életben, nem kell bemutatnunk a Pavilon Bar-t és az elektronikus zenei színtéren betöltött szerepét. 2019-ben nyitotta meg kapuit és már az első hónapokban feltette a térképre az addig méltatlanul mellőzött Nehru partot. Ez nem csak egy kiülős hely a sok közül, hanem az underground elektronikus zenei közösség egyik legfontosabb bázisa a fővárosban.

A nyitás óta eltelt négy év alatt ugyanis megszámlálhatatlanul sok DJ és szervezőcsapat kapott lehetőséget a lemezjátszók mögött. Túlzás nélkül állítható, hogy a Pavilon a Madách tér egyik ellenpólusaként üzemel, ahol nem csak a DJ-pultban, hanem a bárpult előtt is nagy eséllyel botlunk bele a budapesti zenei közeg figuráiba. A szabadtéri helyszínek közül az teszi igazán különlegessé a Pavilont, hogy itt még a téli szezonban sem áll le a pörgés, és a hideg hónapokban is nyitva tartottak. Közben pedig Budapest és környékének olyan ismert zenei kollektívái adták egymásnak a kilincset, mint például a röböter, Around, budmusiq, Fresh’n’Juicy, Goa’T, Szakkör, Szerdub, vagy éppen az Uncompromising. A pultban pedig a budapesti éjszaka olyan legendás alakjai csavargatták a potmétereket, mint például DJ Palotai, Galactic Jackson, Tóth Andris, Falcao és Mesterházy.

De az igazi pörgés április 20-án jön el, amikor is kezdetét veszi a Pavilon idei szabadtéri szezonja. És hogy ez miért lesz jó nekünk? Vázlatpontba gyűjtöttük ötöt a legfontosabb szempontok közül.

Idilli környezet, karnyújtásnyira a Dunától
A hűs fák árnyéka a legnagyobb nyári melegben is megfelő védelmet nyújtanak

Széles italválaszték
A csapon a Rekettye Sörfőzde termékeinek széles választéka köszön vissza, de szinte nincs olyan ital, ami ne lenne a kínálaton, beleértve a tubit

Kaja
A téli szezonban sokan hiányolták a kaját, hamarosan viszont már elérhetők lesznek a panini szendvicsek.

Nyitva a hét minden napján
Ha jó idő van (értsd ez alatt, hogy nem esik az eső), biztosan nyitva fogod találni a helyet!

Zene
Ez a Pavilon lelke. A dj-k hétfőtől vasárnapig váltják egymást a pultban, minden nap 18:00 és 24:00 között szól a zene a teraszról a budapesti underground elektronikus zenei közeg ismert arcainak tolmácsolásában. A fő zenei csapásirány a house és annak szinte minden válfaja, de a tört ütemek királyának számító és már fentebb említett DJ Palotai például minden nyári hónapban legalább egyszer érkezni fog.

Várunk titeket sok szeretettel a Pavilon terasznyitó ünnepségén! A házigazda szerepét csütörtökön a Rhytmic Steps csapata fogja betölteni Octile vezérletével, vendégeik pedig a Ramazuri sorozat házigazdái, Kirill és Kernel lesznek.
Esemény: https://www.facebook.com/events/532398222355607 

Másnap az Ourway elnevezésű sorozat keretein belül először mutatkozik be a Pilgrims DJ/producer páros , és a PrimeFM csapatból már jól ismert Christian Gainer valamint a házigazda Leap Seconds pörgeti majd a legfinomabb organic house és progressive zenéket. Esemény: https://www.facebook.com/events/889665272109033

Szombaton a Deepest Garden csapata szolgáltatja a a legfinomabb deep / organic és microhouse felvételeket milkyman és sco:rp tolmácsolásában. Esemény: https://www.facebook.com/events/1343006066490731

Az előrejelzések szerint pedig végig csodálatos tavaszi időre számíthatunk ezen a hétvégén, sok-sok napsütéssel, csapadék nélkül. Azt hiszem már mindannyian várunk arra, hogy végre kimozdulhassunk! A Pavilon teraszán ücsörögve pedig egyszerre élvezhetjük a friss levegőt, a jéghideg italokat és a minőségi zenét. Kell ennél több?