A legeldugottabb (mármint csak képletesen, egyébként épp a Flashback bejáratával szemben található) óbudai pinceklubban ezen a hétvégén is izgalmas zenei kavalkád várható. Péntek éjjel a hardtechno, szombaton pedig a house kerül terítékre.

A helyet üzemeltető csapat végtelen lelkesedéssel készül minden hétvégén. Ugyanez jellemzi a klubban lehetőséget kapó kisebb szervezőcsapatokat is, akik ugyanezt az attitűdöt kölcsönösen átadva segítik egymást. Ilyen például a pénteken megrendezésre kerülő Outrage sorozat. A Fabrikában tavaly óta nagy sikerrel futó, proper techno hangzásra építő Tranzistor bulik csapata által útjára indított Outrage a még keményebb ütemek kedvelőit veszi célba. A magas BPM-számokért БЕСИ, Dj.Poulos, VVN, NøChøice és Oxcart lesz a felelős.

Esemény: https://www.facebook.com/events/891449228589873

A mellkasrepesztő hangtechnikával felvértezett klub feelingje a rave-kor reneszánszát idézi. Egyedi hangulatával hétről-hétre olyan elektronikus zenei arcokat vonzva, akik számára az ehhez hasonló bulik mindig is örökzöldek maradnak. Ezek a nélkülözhetetlen hozzávalók az alappillérei a másnapi Moments sorozatnak is. A rezidens dj-k, és a csapat vágya az, hogy elemi energiákkal töltsék fel a bulikra ellátogató klubbereket, akik egyedülálló emlékekkel gazdagodhatnak.

Szombaton némiképp visszafogottabb ütemekkel, ám nem kevesebb energiával várják Óbudán a szórakozni vágyókat. Ez lesz a Moments vcsapatának tizedik rendezvénye a Fabrikában. A house zenére fókuszáló Moments lényege azon pillanatok átélése, amelyek feledtetni tudják velünk a rohanó hétköznapok problémáit. A helyszín és az emberek sikeres kombinációja adja meg az alaphangot, hogy együtt szellemülhessünk át a ritmusokra. Az áprils 22-i buli hangulatfelelősei: Imperatrice, Andrija Jäger, Abyss, Steve Deluxe és  Edu Sono.

Esemény: https://www.facebook.com/events/885721342730145/

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládák, sejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben. Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében.