A Magma-Coma nevű formáció neve aligha mond bárkinek is sokat. A Michael Kores és Uwe Hacker által életre hívott duó nevéhez mindösszesen egy darab megjelenés fűződik. A kor szokásainak megfelelően számos alteregoval rendelkeztek, bár azokkal sem értek el különösen nagy nemzetközi visszhangot. A kérdéses zene hallatán viszont minden magyar anyanyelvű olvasó felkapja a fejét. A „Baszlak” című szerzemény éppen 30 évvel ezelőtt látott napvilágot, később pedig három válogatáslemezen is helyet kapott. De nem csak a címe miatt érdemes ezzel a felvétellel foglalkozni, több alkalommal is felcsendül egy magyar nyelvű vokál, igaz jókora akcentussal.

Stuttgartban viszont mindenki ismerte ezt a zenét, aki azokban az időkben járt szórakozni. Ez persze nem csoda, hiszen Michael volt a dél-német metropoliszban található Oz Club, Micahel pedig a Perkins Park rezidense.

Külön köszönet illeti Fehér Pétert, aki Blanco néven szokott dj-zni a szegedi Ellenpont rezidense éppen lemezeket akart tegnap vásárolni, amikor rábukkant erre a különlegességre.