A Rokoko csillaga igazi üstökösként bukkant fel a budapesti éjszaka égboltján. Az elektronikus zenei kultúránkba szinte legendaként becsordogáló bulik azóta számos fővárosi helyszínt meghódítottak már. Minden egyes buli egy új story, ehhez alakítják az artworkot, a vizuált, és a díszletet is. Meghatározó zenei stílusa főként a mélységekig utaztató microhouse.

Most pedig egy újabb fontos mérföldkőhöz érkezik az idén hat éves fennállását ünneplő Rokoko csapata, A klubkörnyezetből tovább lépve ugyanis egy mini fesztivált fognak szervezni ezen a hétvégén! Az Oasis projecttel való nagy találkozás után egy olyan helyszínen tudják közös munkával megvalósítani az elképzeléseiket, aminél jobbat álmodni sem lehetett volna!

A lokáció, a Balaton déli partjától 12 km-re fekvő Lengyeltóti határában található, ahol – a külvilágot magunk mögött hagyva – egy gyönyörű, erdővel, tóval és kempinggel ellátott hatalmas területen szórakozhatunk egy teljes hétvégén keresztül.

A Kék-tó partján felállított színpadon ugyanis 50 órán keresztül fog szólni a zene, nonstop! Azért ez elég hosszú idő, így aztán sátrazásra is lesz lehetőség. A kemping területén telepített WC-k és zuhanyzók állnak rendelkezésre, vizes blokkot természetesen a fesztivál területén is találhatunk.

A tökéletes zenei élményről a Funktion One hangrendszere fog gondoskodni.

Nem csak italpult lesz, az esetlegesen felmerülő éhséget pizza, smoothie és leves fogja csillapítani. A büfében készpénzzel és kártyával is lehet majd fizetni.

A fesztivál területén biztosított az ingyenes parkolás lehetősége. Aki tömegközlekedéssel szeretne érkezni, azok számára legegyszerűbben vonattal lehet lejutni a Déli pályaudvarról, Lengyeltóti állomásról kellemes 20 perces sétával érhető el a fesztivál területe.

Habár az időjárás jelenleg nem a legszebb arcát mutatja, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hétvégére elmehetnek a felhők, és akár 26-28 fok is lehet. Kisebb zivatarokat valószínűleg nem fogunk megúszni, ezért a szervezők fedett tánctérrel készülnek. A sátorépítés már elkezdődött, hogy egy kis eső biztosan ne szabhasson gátat a fesztiválozás élményének.

LINE UP:
Ion Ludwig (NL) – live, Crihan (RO), Chiodan (RO), Robert Apetrei (RO), Togue (IT), Martin M, Flixon, Erro, Ambos, Pauli – live, Imperatrice, Peter Bernath, Baco, Li, Mole, Raqpar, Electric Boutique, Robert Dobak, Cassiel, Liro, Adx, U-Seph, Rosalcodo, S&H – live, Knoll, Lost In Details, Zsom

Esemény: https://www.facebook.com/events/192216560234035
Jegyek: https://oneticket.hu/rokoko-oasis-weekender-2023