Az elmúlt időszakban számos új szervezőcsapat ütötte fel fejét a budapesti éjszakában. Ezen persze nincs mit csodálkozni, a hardtechno térnyerésével egyre többen szeretnének kihasítani maguknak egy szeletet a tortából. A tapasztalatok azt mutatják, hogy lehet ezt jól és rosszul is csinálni. Valódi értéket csak úgy lehet létrehozni, ha az alulról építkezik, egymást segítve, a zene szeretete által vezérelve.

A New Generation Rave csapatára pedig tökéletesen illik ez a jelző. Nagyjából fél éve kezdték el a partyszervezést, ez idő alatt több privát rendezésű eseményt tudhatnak már maguk mögött. Igazi közösséget alkotva teszik a dolgukat, egy nagyobb, kb. 100 fős társaság alkotja a keménymagot.

A zárt körű események tapasztalataiból táplálkozva június elején tartotta meg első nagyobb rendezvényét a New Generation Rave a budapesti techno közösség egyik fő bástyájának számító Playgroundban. Az eseményen mintegy 200 fő gyűlt össze, ami igen csak jónak számít a nyári időpont és a napjainkban észlelhető partydömping tükrében. A privát bulikon már „megszokottnak mondható” vibe a nyilvános eseményen is folytatódott, hihetetlen jó hangulat uralkodott a tánctéren, a társaság kedves, nyitott és barátságos mivoltának köszönhetően.

A New Generation Rave bulikon uralkodó hangulatról így írt az egyik odalátogató vendég: „Egy olyan buli sincs ezen kívül, ahol igazán el lehetne engedni magunkat és csak táncolni úgy, mintha nem lenne holnap.” Hát kell ennél több?

A folytatásra sem kell már sokat várni, hasonlóan jó energiákkal, és a már jól megszokott kemény ütemekkel vár titeket sok-sok szeretettel a New Generation csapata július 8-án, szombaton is. A helyszín ezúttal is a Csepel Művek területén elhelyezkedő Playground.

És hogy kik fognak zenélni? Először látogat el Magyarországra egy holland duó. KLĀPR és FNCH együtt írják a zenéket és közösen járnak fellépni is, akik ezúttal is egy 3 órás extended b2b keretein belül örvendeztetik meg a Playground közönségét.

A hazai vonalat pedig összesen nyolcan fogják képviselni, köztük a New Generation Rave csapatát alkotó Good Vibes Only rezidenseivel találkozhattok, Bőven lesz ideje mindenkinek kibontakozni, hiszen az esemény hosszát eredetileg 16 órásra tervezik a szervezők, minimum. Hiszen mind tudjuk…vagyunk végig!

Ha szeretnél jegyet nyerni az eseményre, akkor nincs más dolgod, mint belájkolni a New Generation Rave FB oldalát, ugyanis a követők között egy páros belépő kerül kisorsolásra. Hajrá!

HARD TECHNO | KLĀPR and FNCH ~ 3 HRS EXTENDED ~ @ New Generation x GVO – EPISODE002 @ Playground
Dj’s: KLĀPR & FNCH (NL), DSB96, DAN88, BANDI, FRITZIE, MIMIR, RIC_HARD, ÄDENE, B3RT1

Esemény: https://www.facebook.com/events/3395470827370453
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6487947d029b46b25ee48db4

NEW GENERATION RAVE
https://instagram.com/new_generation_rave
https://www.facebook.com/ngrave2023
https://soundcloud.com/new-generation-rave