A microhouse és a Duna igazán jó párost alkotnak együtt, hiszen a Cruisin augusztus 26-i eseményén ismét ez a stílus fog dominálni az Európa Hajó fedélzetén. A recept korábban már többszörösen is bevált, így a nyár utolsó szombatján újra egyesíti erejét a Bipolar és a Deepfields csapata!

A Bipolar (b/plr.) az egyik legerősebb brandnek számít a porondon. Több száz bulit szerveztek már Romániában és szerte Európában, legyen szó beltéri vagy open air rendezvényekről, hegyekről (Winterjam) vagy éppen egy tópartról (Lakhouse). Temesvárról indultak, 2015-ben nyitották meg saját klubjukat. Ekkor még csak egy igen szűk létszámú helyi közösségről lehetett beszélni, ők azonban hétről-hétre szállították a legizgalmasabb hazai és nemzetközi artistokat, melynek hatására egyre többen ismerték meg a nevüket. Az Exit Festival együttműködésében 2017 óta rendezik meg Temesvár zenei fesztiválját. A Revolution évente mintegy 25 000 látogatót vonz és hozzájuk köthető a történelmi Déva várában megrendezésre kerülő Citadela Festival is.

A Szoba Studio csapata által útjára indított Deepfields nevű partisorozat 2012 óta van jelen a budapesti éjszakában. A családias atmoszféra érzése máig megmaradt, pedig azóta szinte az összes jelentős hazai fesztiválon bemutatkoztak már a microhouse hangzás aktuális hazai és nemzetközi szereplőit felvonultatva. A gondosan összeválogatott zenei szelekció mellett a látványra is megkülönböztetett figyelem hárul, ilyenkor egyszerre akár több projektort és festett diákat is hadrendbe állítanak a maximális vizuális élmény érdekében.

A Bipolar és a Deepfields csapata ugyanazokat az értékeket képviselik, a román és a hazai microuse szcéna igazán rangos képviselői kapcsolódnak egymáshoz augusztus 26-án a Cruisin fedélzetén. Ennek megfelelően alakul a fellépők listája is.

Priku a Romániából indult hangzás egyik legismertebb képviselője, aki apró lépésekkel és emlékezetes Sunwaves szettekkel küzdötte fel magát az élvonalba, ahol azóta is őrzi bérelt helyét. Saját szerzeményei a stílus legismertebb kiadóinak gondozásában láttak napvilágot, ilyen például az [a:rpia:r], Eastenderz, vagy éppen a hazai vonatkozású All In. 2016-ban alapította meg saját címkéjét, az Atipic kizárólag vinyl-en jelenteti meg a zenéket.

Hasonlóan nagy névnek számít Arapu is, aki már egészen fiatalon elkötelezte magát a zene oltárán. 2011-ben jelent meg az első szerzeménye, míg 2015-ben megalapította saját kiadóját, a Liniar-t. Mindkét headliner a kontinens legfontosabb klubjainak és fesztiváljainak állandó vendége, június végén például az ibizai D10-ben megtartott Circoloco buli közönsége részesülhetett egy emlékezetes Priku b2b Arapu szettben.

VLF számára sem lesz ismeretlen a terep, hiszen – honfitársaival egyetemben – korábban már ő is zenélt a Cruisin fedélzetén.

A Deepfields csapatától pedig Li & Baco fogja képviselni a budapesti színeket.

A hajós bulik specialistájának számító Cruisin immáron a tizedik szezonját kezdi meg. A recept egyszerűnek tűnik: napsütés, hajó, Duna, jéghideg italok na és persze a legfontosabb kritérium, a zene. Egyszerűnek tűnik a képlet, a Cruisin csapata azonban nem elégszik meg azzal, hogy kényelmesen ráüljön a babérjaira. Évről-évre azon dolgoznak, hogy újabb szinteket ugorjanak át a minőségi kritériumokat tekintve.

A belépők értékesítése megkezdődött. A teltház garantált, ezért aztán nem érdemes sokáig halogatni a jegyvásárlást!

Esemény: https://www.facebook.com/events/6306875789393079
Jegyek: jegyl.ink/Cruisin-Bipolar-Deepfields-Tickets