Lassan ébredezve a fesztivál utáni maratoni alvásokból remélhetőleg ti is kicsit frissebbek vagytok, de az emlékeitek még mindig élénkek. Mi még nem tudjuk túltenni magunkat az idei Kolorá csodáin, és, mint minden évben, most is kicsit szomorúak vagyunk, hogy a négy nap ilyen gyorsan tovatűnik. Nincs viszont miért szégyenkeznünk, mind hihetetlenül odatettük magunkat, és varázslatos napok állnak mögöttünk.

Kolorá fái, bokrai, tisztásai most regenerálódnak, hogy jövőre újra vendégül láthassanak minket. A Kolorá mögött munkálkodó erők viszont nem pihennek. Dolgozunk már a jövő éven, és már azt is tudjuk, hogy a következő fesztivál 2024. július 3-6. között lesz.

Nektek, drága hírlevelesek pedig már most lehetőségetek van a limitált számú super early bird bérletek beszerzésére. Csípjétek fel őket itt:

Hálásak vagyunk nektek, hogy idén minden egyes nap teltházzal működhettünk. Megfontolt lépésekkel növekedünk, fejlődünk, de őrizzük az eredeti atmoszférát és igyekszünk egyre többet és többet adni nektek. Nagyon jó látni, hogy nem dolgozunk hiába. Miattatok és veletek megéri.

Kevesebb mint egy év múlva találkozunk.

Addig is figyeljetek, hamarosan újabb hírekkel érkezünk.