John Digweed nevéhez fűződik az egyik legrégebb óta futó mixsorozat, hiszen a Transitions immáron a 983. epizódjánál jár. A koncepció lényege, hogy az angol DJ legenda hétről-hétre új szelekcióval jelentkezik, illetve egy vendég DJ-t is fel szokott kérni. Így összesen 2 db, egyenként nagyjából 60 perces mix szokott készülni.

A július 1-én publikált mixben John Digweed összesen 10 zenét játszott le, köztük olyan nagy nevek alkotásait, mint például Omid 16B és Todd Terje. A legérdekesebb számunkra azonban a 10-es számú zárótrack. Az „Oysters in Casablanca” című szerzemény ugyanis egy hazai producer, Daesmith munkáját dicséri!

Daesmith nevét valószínűleg nem szükséges bemutatni a progressive house hazai rajongóinak körében, hiszen közel két évtizedes pályafutása során olyan neves klubok rezidenseként zenélt, mint például a Pacha Budapest, Home Club és Dokk. De zenélt már Lengyelországban, Vietnamban és Svájcban, néhány évvel ezelőtt az alpesi országba helyezte át lakhelyét. Daesmith produceri munkáit és DJ-szettjeit finoman kidolgozott textúrák jellemzik, miközben lüktető groove-ok adják meg a kellő energiát.

John Digweed nem első ízben mutat be hazai szerzeményt, a Transitions korábbi epizódjaiban Tóth Andris, Monofade, Souveq és Nor-B zenéi is helyet kaptak már korábban. Az „Oysters is Casablanca” augusztus 23-án fog megjelenni a Stripped Digital gondozásában.

Daesmith-nek pedig gratulálunk a megjelenéshez és a lejátszáshoz, csak így tovább! Ha kíváncsiak vagytok a munkásságára, akkor az alábbi felületeken tudjátok őt követni:
https://www.facebook.com/daesmithofficial
https://soundcloud.com/daesmithofficial

John Digweed (UK) & Goeran Meyer (Germany) @ Transitions 983 01.07.2023

TRACKLIST:
01. Stelios Vassiloudis – Is This Thing On
02. Stelios Vassiloudis ft. Alex Avdis – Heat
03. Stelios Vassiloudis ft. Alex Avdis – Manifesto
04. Andrey Sirotkin – People Are Amazing
05. Andy Ammo – Theme From Ernest Goes to Camp (Omid 16B Remix)
06. Gáme (Mx) – Mantra
07. Dolle Jolle – Balearic Incarnation (Todd Terje Extra Doll Mix)
08. Edu Schwartz – A Deeper Truth
09. Madrid De Los Austrias – No Me (Ken Hayakawa Remix)
10. Daesmith – Oysters in Casablanca