Dag Lerner művésznevén Dj Dag, a trance úttörő formációjának a Dance 2 Trance-nek az alapítója a napokban motorbalesetet szenvedett. A balesetben összeszedett térdsérülése és csípőficama miatt műtétre és egyéb kezelésekre lesz szüksége, ami miatt hónapokig nem tud újra a DJ pultba állni. Október 3-án Dag lánya Suna az alábbi posztot osztotta meg édesapja balesete kapcsán.

Kedves barátok, családtagok és rajongók!

Azért írok, hogy a támogatásotokat kérjem. Édesapám nemrég súlyos motorbalesetet szenvedett, ami teljesen megváltoztatta az életét.
Ő túl büszke ahhoz, hogy saját maga kérjen segítséget, de a baleset miatti anyagi teher messze meghaladja a lehetőségeinket. A kórház, az orvosi ellátás és a szükséges rehabilitációs terápiák költségei hatalmasak.
Eltökélt szándékunk, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy minél hamarabb visszatérhessen a színpadra, de sürgősen szükségünk van a segítségetekre. Minden adomány felbecsülhetetlen a számunkra és tovább segít bennünket a célunk elérésében. Meg kellett ígérnem apámnak, hogy a költségeken túl megmaradó összeget egy nonprofit szervezetnek kell majd adományoznom.
Így ha van rá lehetőség, minden adománynak örülünk, legyen az akármilyen csekély is.
Szívünk mélyéből köszönjük!

A fundraiser az alábbi linkről érhető el: https://www.paypal.com/pools/c/8Y5LC08GCf

Eddig a támogatók 2300 eurót adtak össze, alig 3 nap alatt.

Fotók forrása: Dj Dag hivatalos Facebook oldala