Az Airsound Records kétségtelenül az egyik, ha nem a legjelentősebb hazai illetőségű techno label a piacon. A 2015-ben útjára indult kiadó hazánk észak-nyugati régiójából terjesztette ki magát a nemzetközi techno színtérre. Jelentősége pedig valóban határokon átívelő, hiszen a legújabb megjelenés egy holland, egy belga, és egy spanyol producer munkájának eredményeképp született meg. Lássuk a részleteket!

A kiadó fennállásának nyolc éve alatt stabilan tartja magát a havi egy új megjelenéshez. Az Airsound Records legújabb kiadványa pedig immáron a 102. a sorban. Az „Unstable Envelopes” címre elkeresztelt EP az olasz származású, ám Amsterdamban élő R/D/V négy original-ja mellé két remixet is tartalmaz a belga PTTRNRCRRNT, valamint a spanyol Drucal újraértelmezésében.

A frissen megjelent EP sötét és mély hangzásvilágát pengeéles textúrák, valamint hipnotikus basszusok harmóniája jellemzi. Szinte érezzük magunkon, hogy a csontunkig hatol. Zseniális munka!

Persze ezen nincs mit csodálkozni, hiszen R/D/V hangmérnökként dolgozik, a master pedig Vegim munkáját dicséri. A koszovói művész korábban már több alkalommal is jelentetett meg zenét az Airsound Records címkéje alatt.

ASR102 R/D/V – Unstable Envelopes incl. PTTRNRCRRNT and Drucal Remix
Bandcamp: https://airsoundrecords.bandcamp.com/album/unstable-envelopes

Four original tracks from Techno mayhem from Amsterdam based Italian R/D/V and two remixes by Drucal and PTTRNRCRRNT. Since 2015, R/D/V has been steadily building his reputation as a sound engineer and DJ/Producer. The “Unstable Envelopes” EP, his first appearance on Akos Wex’s label series Airsound Records. The EP is an excelent showcase of his deep, heavyand synthetic sound. Mastered by Vegim