Számtalan közös szerzemény, feledhetetlen buli pillanatok, szerelem, és siker, siker hátán. Tündérmesébe illő Bogi és Zsolti eddigi pályafutása mind a zenei produkciójuk, mind a magánéletük terén. Ezt az álmot bizony nem a szél hordta össze, hanem a kitartó, alázatos, kemény munka.

A napokban jelent meg a Tali Muss & Mayro “Fantom” című szerzeményéhez készített remixetek, ami a pletykák szerint Hernan Cattaneo egyik kedvence mostanság. Mi a zene története?

Sziasztok! Nagyon örülünk, hogy újra felkerestetek minket. Rengeteg minden történt velünk ezalatt a közel 1 év alatt.
Nos a nyáron érkezett egy remix felkérés a Freegrant Musictól. Náluk jelent meg előzőleg a “Desire” című zenénk, ami egy válogatás lemezen jött ki. Akkora sikere volt, hogy nem sokkal később egy másik kiadványukra is rá került. Valószínűleg ennek köszönhetően kaptuk a remix felkérést, ami közvetlenül a kiadótól és kifejezetten nekünk lett címezve. Mint utólag kiderült, összesen 3 remix készült az eredeti számból: maga Max Freegrant & Slow Fish, Hakan Ozuron és mi, mint Heaven INC. készíthettünk feldolgozást, az amúgy Beatport top 10-es listáján szereplő eredeti muzsikához. A legnagyobb elismerés számunkra azonban az volt, hogy az original verziót jegyző Mayro a mi munkánkat választotta abszolút kedvencének.

Igen termékeny évetek volt produceri szinten. Melyek voltak a mérföldkövek?

Kicsit belehúztunk a zenegyártásba, hiszen ezt ahogyan már régebben is kifejtettük, szerintünk akkor lehet külföldi sikereket is elérni, ha az ember produceri fronton is “letesz” valamit az asztalra. Ahhoz viszont folyamatos és minőségi munkák kellenek.
Az első nagy átütő sikerünk a Nova Collectivnél megjelent “Stigmata” című trackünk volt. A Spotyfion már 46 ezer lejátszásnál jár.
Nyáron több zenénk jelent meg, a fentebb említett “Desire” című trackünk a Freegant Records egy válogatás albumán, Low Contrasttal a “Focus” című zenénk a spanyol MIR Music nyári válogatás albumán landolt. Gergővel ( Low Contrasttal ) egyébként még a “Back to the future” a közös szerzeményünk, amely a belga Future Aveneu kiadónál látott napvilágot. A második EP-nk szintén idén nyáron jelent meg, az egyre népszerűbb Polyptich Limited kiadónál.
Most november 17-én pedig az említett Mayro & Tali Muss “Fantom” remixünk és a másik nagy kedvenc most a Silver Panda “Soul Connection” zenéjének újragondolása. Erre, illetve a “Fantom” remixre “csapott” le Hernan Cattaneo is. Bízzunk benne, hogy valahol viszont halljuk majd műveinket!

Fellépésekben is gazdag volt az esztendő, kisebb nagyobb események dj pultjában zenéltetek. Melyek a legkedvesebb emlékeitek? Mit éltetek meg a legnagyobb sikerként?

Az idei nyár legnagyobb eseménye talán a Miller Time buli volt, a Budai Várban ahol Hot Since82 előtt melegíthettük a terepet. A Miller sör kért fel minket erre az eseményre, így mi voltunk a brand “talent dj-i”. Az eseményen még James Cole és Collective Machine pörgette a lemezeket. Sikerült még egy külföldi fellépős bulit bezsebelnünk az év elején, ez pedig Alex Orion volt a Lock-ban. De nyáron nem csak klubokban, hanem szuper szabadtéri bulikban és gyönyörű helyeken léphettünk fel, mint a Budai Vár Hilton tetején lévő, White Raven Sky Bar vagy éppen a Lupa Beach. Csak hogy a legnagyobb eseményeket említsem.

Ha már fontos események… Februárban megtörtént a lánykérés. Tervezitek már az esküvőt? Megvan már az időpont?

Ahh ezzel még várunk egy kicsit. Most a munka az első! De persze nem is olyan távoli a dátum, de jövőre szeretnénk elindítani a külföldi karrierünket is. Úgy érezzük, hogy már nagyon közel állunk hozzá…
Aztán jöhet minden szép sorjában…esküvő, baba…fejben már megvan minden, már csak azon dolgozunk, hogy tényleg életünk legszebb napja lehessen. Na meg persze egy hatalmas buli is a haverokkal.

Kanyarodjunk kicsit vissza a jelenbe. December elején Szombathelyen zenéltek Saloky és Francis Horys eseményén, ami mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Mit kell tudni erről a buliról?

Úgy vettük észre, hogy végre elindult egy “misszió” a vidéki nagyvárosok/partiszervezők között. Szeretnék visszahozni a 2000-es évek elektronikus zenei fénykorát. Sajnos mindenhol azt tapasztaljuk, hogy az igényes klubok megszűntek, és helyét átvették az igénytelen zenei megmozdulások, akik olyan közeget is vonzanak magukkal. Így inkább otthon ülnek az emberek vagy max házibulikban élvezhették ezt a fajta zenét.
Régen nem csak Budapesten, vidéki nagyvárosokban is voltak legendás helyek, bulik. Igény lenne a változásra, csak nehezen és lassan indul be.
Viszont a szombathelyi csapatra nagyon büszke vagyok, hiszen buliról-bulira egyre csak nő a táboruk. Nagyon ügyesek a fiúk, mi drukkolunk nekik! Ők is sok nehézségen mentek keresztül az elmúlt években, de nem adták fel! És tessék, meg is lett a gyümölcse. Úgyhogy mi nagyon várjuk december 8-át velünk.

Sajnos mi is azt játjuk, hogy vidéken csak nyomokban tapasztalható a partykultúra megléte. Talán itt-ott vannak még események, de akadnak olyan városok/megyeszékhelyek ahol hosszú évek/évtizedek óta nincsenek már tematikus események, csak slágerdiszkó. Szerintetek hol és mely csapatok érdemelnének nagyobb hírverést és támogatást az e-zenei kultúra oltalmazására?

Remélem, hogy tényleg elkezdődik végre valami, mert nem csak a partiszervezők, de egyre több klub is beáll ezek mögé az események mögé, támogató jelleggel. Legutóbb Rada Tomi barátommal beszéltem, akik Cegléden kezdenek bele egy ilyen vérfrissítésbe, ahol a Club DePo tulaja egyből igent mondott a kezdeményezésre.
Nyáron voltunk Nyíregyházán, egy szuper kis csapatnál, az EMH-Electronic Music Hungary podcast forgatásán. Egy igazi zeneszerető kis család, akik önköltségen összehoztak egy kis stúdiót és próbálnak adásról-adásra újabb és újabb helyi és az ország bármely szegletéről érkező tehetséges dj-ket bemutatni. Mi nagyon jól éreztük magunkat! És drukkolunk, hogy ők is végre össze tudjanak hozni egy buli sorozatot.
A szekszárdi Vibe csapat is minőségi munkát végez.
Szombathelyen pedig a Premier Lounge & Bar ad otthont Saloky és Francis Horys bulijainak, illetve a fiúk Kaposváron is próbálkoznak az undeground zene felélesztésével.

 Az idei esztendőt egy hatalmas after partival indítottátok Budapesten, ahol Moshic-cal és a magyar szcéna eminens tagjaival álltatok a dj pultban, feledhetetlen pillanatokat adva ezzel a közönségnek. Az évet pedig egy hasonlóan nagy kaliberű eseményen fogjátok búcsúztatni. Hol és kikkel ünneplitek a 2023-as év végét és lépitek át 2024 küszöbét?

Ismét bizalmat szavazott nekünk a tavalyi csapat és Kühl Tamás, így idén nem kisebb nevekkel, mint Dave Seamenel és Quivverel búcsúztathatjuk a 2023-as évet. Persze nem mehetünk el szó nélkül a magyar szcéna nagyjai mellett sem, hiszen Chriss Ronson, Peter Makto, Kühl, Rich & Hunter, Tamas Rada, Liozen és mi, a Heaven INC. húzzuk a talpalávalót egész éjjel és utána nappal is.

Jövő évre tervek? Fogadalmak?

Sosem teszünk fogadalmat, mert úgysem tartjuk be.
Inkább azt garantáljuk, hogy még keményebben dolgozunk majd és elérjük az álmainkat!