Csaknem két éve hozta nyilvánosságra súlyos betegségét az olasz DJ és producer, Gigi D’Agostino. Nem sokkal később egy rollátorral fotózkodva jelent meg az Instagramon, azóta viszont semmit nem lehetett tudni róla. Most azonban végre friss hírek érkeztek az 56. születésnapját vasárnap ünneplő legendáról.

A torinói illetőségű zenész egy fekete-fehér fotót töltött fel magáról az Instagramon, „Buonasera” (magyarul: Jó estét) felirattal. A hűséges rajongókat ez nem igazán nyugtatta meg, így számos kérdés érkezett az egészségügyi állapotát illetően. Gigi D’Agostino pedig személyesen válaszolt néhány kommentre. Azt írta többek között, hogy: „Két éve még problémákkal küzködtem, de mára már jobban érzem magam.” Egyeseknek pedig azt írta, hogy „sokkal jobban van”.

Ezek a kommentek mindenképp bizakodásra adhatnak okot. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy pontosan miben szenved a zenész. Egy tavaly novemberi interjúban azt mondta, nem akar betegsége természetéről beszélni, mert ez „nagyon kényes téma” számára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi D’Agostino (@gigidag) által megosztott bejegyzés