Zajlik az élet Sisi háza tájékán! Pénteken egy gigászi házibulival, teltház előtt debütált az Akvárium Klub NagyHalljában élete első nagylemeze, a ’SISTAHOOD’ bemutatójával. Sisi nevéből adódóan sokan fantáziálnak el azon, vajon hogyan is nézne ki, ha a hiphop koronázatlan hercegnője és az egykori császár-, és királyné között valódi vérrokonság lenne: igazi kastélyi miliőben debütál az „ASZTMA” videóklipje!

Az „ASZTMA” Sisi szívében is kivételes helyet foglal el, története pedig amilyen stresszesen indult, olyannyira tanulságos az alkotásban.

„Ez az a dal, amelyet a legnehezebb volt összeraknunk, hiszen egy akusztikus formával indítottunk, majd lett belőle egy veretős trekk. Ez az egyik kedvencem a lemezről és a Bánkitó Fesztivál egyik hűtőjének búgása is bekerült” – mesélte Sisi, aki leadás előtt néhány órával rakta össze az anyag végleges formáját az album zeneszerzőjével és producerével, WaTával, illetve a felvételen még az underground rapper, Leggoman is közreműködik.

„Az van, hogyha nagyon befeszülök, akkor kijön az asztmám. Hogyha viszont lelkileg rendben vagyok, akkor semmi bajom nincs, és erre utalok ebben, hogy „elmúlik az asztma, tegnap is írtam, azt ma?”, hiszen már tegnap is ott voltam a stúdióban, és ugyanúgy írtam, és ugyanúgy felvettük, és jó lett, és ma is meg fogom csinálni” – mondta el az ünnepelt előadó. 

Hűen a trekkhez extrán rövid idő alatt szervezte meg, forgatta le, látta el utómunkával a Dracula Collectiva csapata a most debütáló klipet, amely egy kastélyos miliőben találja Sisit legjobb barátaival és rajongóival.

A ’SISTAHOOD’ HÁTTERE:

A teljes album itt érhető el: https://lnk.to/SISTAHOOD

A hiphop szcéna igencsak várt mérföldkövéhez érkeztünk el, hiszen Sisi megjelent élete első nagylemezével, ’SISTAHOOD’ címmel. A featek között olvasható Krúbi, Jaber, Leggoman, a nigériai, Skeeny Boy és az elengedhetetlen producer és zeneszerző, WaTa neve is. A rapkarakter az általa kedvelt műfajok egyvelegét kínálja és már közelít a félmilliószoros streamhez a Spotifyon. Sisi miután teltházas lemezbemutató koncerttel búcsúztatja az évet az Akvárium Klub NagyHallban, már újabb bejelentést tett: ugyanis Lil Pump előtt lép fel 2024. február 1-jén a BOK Csarnokban! További részletet itt találsz az eseményről: https://fb.me/e/5i61KgOiy