Nem múlhat el hónap új megjelenés nélkül. Az Airsound Records idén is tartja az ütemet. A kiadó immáron a 103. release-nél jár, amit ezúttal egy New Yorkban élő producer állított össze. 

Hyun hét új szerzeménye kapott helyet az EP-n. ami kísérteties fémes robajokkal kezdődik, majd a folytatásban is indusztriális zöngék egész sora vezet végig. Elvetemült láncoktól csörgő, bőrszíjas zene ez. A harmadik track már egy fokkal letisztultabb, a lábdobok dominanciáját egyre hangosabb akkordok hozzák balanszba. Az „Arcane knowledge” már-már nyugalmi rak minket, de aztán mégsem! A űrtánc tovább folytatódik. Az „Artificial Intelligence” igazán stílszerű címet kapott, a track teljes egészét végigkíséri az állandóan kitörni készülő folytonosság. A katarzis elmúlik, a végére megnyugodhatunk. Nincs menekvés, az „Entropy Attenuator” mennydörgéssel felérő basszusai töltik ki a teret. A fémes zörejek és az erősen kalapáló dobok végig elkísérnek, és mielőtt végleg úrra törne rajtunk a káosz, finom textúrákkal gazdagított ütemek hoznak el mégiscsak valamiféle megnyugvást.

Hyun moduláris szintetizátorok sorát alkalmazza. Az általa használt különféle elemeket egybefüggő, folyamatosan fejlődő hangzásvilággá olvasztja. A rend és a káosz, a kiszámítható és a kiszámíthatatlan közötti kényes egyensúlyt kutatva Hyun élő fellépései mindig különleges élményt okoznak. A zene által létrehozott víziója túlmutat a táncparketteken, miközben bátran alkalmaz a techno jövőjét meghatározó algoritmikus és generatív folyamatokat.