A techno a zene szeretetéről szól, és semmi esetre sem csak a nagy pénzekről, igaz? Ezzel a kijelentéssel a legtöbben egyetérthetünk, és Adam Beyer is hasonló véleményen van, aki a Drumcode fejeként kétségtelenül az egyik legnagyobb hatással bír a globális techno színtérre. A svéd származású DJ / producerrel a DJ Mag készített interjút, amiből a Techno Station is kiragadott egy részletet. A bejegyzést elárasztották a kommentelők, akik azonban nem minden esetben tartották hitelesnek Adam Beyer véleményét. 

Ha a pénz érdekelne, akkor a 90-es években trance-t csináltam volna, a 2000-es években pedig az EDM-et. De ha nem a szenvedély és a zene lenne az első, akkor nem lennék sikeres abban, amit csinálok.”

– nyilatkozta Adam Beyer. A Techno Station bejegyzése alatt azonban így írt az egyik kommentelő:

A business techno megalkotója.”

Egy másik kommentelő, pedig így írt:

Hallgasd meg azokat a zenéket, amiket a 90-es és 2000-es években írtál. Adam, kinyírtad a Drumcode-ot! Már nem érdekelnek az új megjelenések, ez már nem más, mint pop-trance és Instagram-techno.”

Mások viszont Adam Beyer védelmére keltek.

Nem igazán rajongok érte, de tisztelem a munkásságát. Nem érdemtelenül jutott el odáig, ahol most van. Lehet, hogy most inkább számít trendkövetőnek, mint innovatívnak, de ez alapvetően nem rossz, ha továbbra is olyan zenét csinál, ami megszólítja az embereket.”

– írja egy másik felhasználó.

Ha szeretnéd feleleveníteni Adam Beyer stúdiójának legemlékezetesebb szerzeményeit, akkor hallgasd meg ezt az összeállítást!

Forrás: [Fazemag]