Az Airsound Records lendülete az új évben sem lankad! A 2015-ben útjára indított kiadó kétségtelenül a legaktívabb label a hazai piacon, hiszen továbbra is stabilan tartják a megjelenések ütemét. Minden hónapban új kiadvánnyal lepik meg a techno fanatikusait. A 2024-es esztendő első megjelenése immáron a 104. release az Akos Wex által vezetett kiadó kilenc éves történetében.

Az új EP egy fiatal orosz producer, Nicko Shuo munkáját dicséri. A „Cosmosis” címre elkeresztelt kiadvány összesen nyolc originalt tartalmaz. Ez összesen majdnem 45 percnyi hanganyag, vagyis az sem lenne túlzás, ha albumként aposztrofálnánk a megjelenést. Az összes track igazi főműsoridős bomba, kíméletlen gyorsaságával és energiájával csapja egyből arcon a hallgatóságot.

Érdemes megfigyelni a tracklistet, hiszen a szerzemények címe mind összefüggésbe hozható a világegyetemmel. Persze ezen nincs mit csodálkozni. Az orosz űrprogram mindenkinek a fantáziáját megmozgatta, és máig inspirálóan hat a régió művészetére.

Ha megfogadtad, hogy az új évben kevesebbet fogsz szórakozni, vagy még mindig a szilveszter fáradalmait pihened, akkor indítsd el a felvételt! Ha meghallgatod Nicko Shuo EP-jét, akkor egészen biztosan megjön a kedved a bulizáshoz! Talán nem véletlen, hogy az Airsound Records mindig pénteki napra időzíti az új megjelenéseket?

NICKO SHUO – COSMOSIS
Bandcamp: https://airsoundrecords.bandcamp.com/album/cosmosis
SC: https://soundcloud.com/airsound-records/sets/asr104-nick-shuo-cosmosis-lp

AIRSOUND RECORDS
https://soundcloud.com/airsound-records
https://www.facebook.com/airsoundrec