A több, mint 100 ezer követővel rendelkező Fazemag az egyik legjelentősebb elektronikus zenei portál a kontinensen, akik ráadásul havi rendszerességgel megjelenő print magazint is kiadnak. Az olvasóik – ahogy miden évben, úgy idén is – megszavazták kedvenceiket. Számos kategóriában lehet leadni a voksokat. A „nemzetközi klub” kategóriában 25 ezer szavazat érkezett, és a dobogón egy budapesti egységet is találunk. Az Akvárium Klub a második helyen végzett!

Az első 10-ben egyébként négy ibizai klubot is helyet kapott, ahogy a magyarok által is előszeretettel látogatott bécsi Grelle Forelle, illetve a georgiai (korábbi nevén grúz) Bassiani is ott van az élmezőnyben.

Az Akvárium második helyéhez gratulálunk! Imádjuk, mint koncerthelyszín, de teljesen értetlenül állunk a helyezést illetően, hiszen az elmúlt időben már nem igen rendeztek itt a Fazemag olvasói számára releváns elektronikus zenei eseményt.

A hagyományoknak megfelelően a primate.hu olvasói idén is megszavazzák a tavalyi év legjobbjait. Lépj be a Szakkör by Primate.hu Facebook-csoportunkba és három rövid kérdés megválaszolása után hamarosan leadhatod a szavazataidat!