2022. márciusban új partysorozat indult útjára a minőségi house zene oltárán. A Moments célja, hogy elemi energiákkal töltsék fel a bulikra ellátogató klubbereket, akik egyedülálló emlékekkel gazdagodhatnak a tánctéren és azon túl. A Moments-bulik lényege azon pillanatok átélése, amelyek feledtetni tudják velünk a rohanó hétköznapok problémáit. A helyszín és az emberek sikeres kombinációja nyújt garanciát arra, hogy közösen szellemülhessünk át az ütemek és ritmusuk oltárán.

Akin valaha is megfordult már a Moments korábbi eseményeinek egyikén, biztosan tudja, hogy miért is számít ez az egyik legnépszerűbb sorozatnak a Fabrika falai között. A kerek évforduló alkalmából összesen 9 dj fog a pult mögé állni! Andrija Jäger, Abyss, Adam Shifty, Edu Sono és Steve Deluxe mellett két visszatérő DJ varázsol el minket az éjszaka folyamán újra. Chiqito és Vitus már letették a névjegyüket a Moments bulik hangulatfelelőseként. A buli reggel is folytatódik, egy különleges b2b szettel zárunk. Erik Stefan és Oxcart két fiatal tehetség, akik már számos eseményen utaztatták a közönséget, ezúttal a Moments-en szeretnének felejthetetlen pillanatokat okozni.

A szülinap alkalmából arra kértük a fellépő dj-ket, hogy fejezzék ki néhány mondatban mit jelent számukra a Moments, és mik voltak számukra az eddigi legkedvesebb pillanatok a sorozat eddigi két éve alatt!

Edu Sono

Az első bulitól kezdve szinte minden alkalommal megvolt az a flow, az a légkör, amiben könnyű elengedni magad, és lazán tudsz bulizni bárkivel a klubban. Ezeken a főleg house-tech house felé orientálódó estéken sok-sok alkalommal volt szerencsém zenélni olyanoknak, akik alapvetően más rétegstílusokat kedvelnek, de kíváncsiak ránk, amiért nagyon hálásak vagyunk. Nagyon jó érzés volt látni, ahogy mindenki együtt mozgott a zenével, és mennyire élvezte azt.

Steve Deluxe

Nehéz kiemelni egy adott pillanatot a 17 buliból, de az első és második buli – Edu Sono-val közös B2B szett – zárása fergeteges energiát adott. Amit kiemelnék, hogy szinte minden buliban volt egy vagy több parti arc aki oda jött, hogy köszöni a bulit. Úgy gondolom már ezért megéri csinálni 😉 

Adam Shifty 

Nem tudok kiemelni egy konkrét pillanatot, mert számomra az összes MOMENTS-es megmozdulás nagyon jó volt. Brutál hangulat szuper arcokkal bomba a vibe!! Gyerek korom óta ismerem a Moments-es srácokat és mindig egy élmény újra együtt játszani velük.

Andrija Jäger

Nagyon sok emlékezetes pillanatot éltünk át együtt a 2 év során. Majdnem az összes Momentsen zenélhettem, szóval van egy pár és aki ismer az tudja hogy megállás nélkül megy az őrület. A legemlékezetesebb pillanatnak azt mondanám, amikor az első buli után ránéztem Edu-ra és Steve-re és láttam a boldogságot, a fülig érő mosolyt, a büszkeséget és egyben a meglepődést, hogy milyen jól sikerült a buli. Évekkel ezelőtt még amikor a kanyarban sem volt a Fabrika, már akkor biztattam a srácokat, hogy csináljanak valami tech-es house sorozatot, amit ők képviselnek. Évekkel később összejött az álom és megtisztelve érzem magam, hogy a részese lehetek. Sok-sok bulit, éljen örökké a MOMENTS!

Abyss

Az első Moments buli 2022-ben volt, amin Edu előzetes megkeresése után warm up-ként vettem részt. Kezdtem finoman alapozni, aztán picit súlyosabb ütemek következtek. Mire felnéztem tele lett a Fabrika klub. Éjfél után valamivel a hely kapacitása elérte a végső határt. Brutàl nagy buli vette kezdetèt. Jó volt a srácokkal együtt megalapozni azt az utat, ahol most vagyunk.

Chiqito

Sokadik alkalommal kapok meghívást a Moments-től és térek vissza a Fabrikába. Amikor zenélek náluk, hatalmas mennyiségű energiát kapok vissza mindig a partyarcoktól. Hihetetlen mennyire nyitottak az új hangzásra is, és mennyire barátságos, house imádó raver közösséget alkot és vonz be a Moments! 

Vitus 

Ugyan még csak egy Moments buliban vettem részt, de már ott nyilvánvaló volt, hogy a magyar undergroundnak a Fabrika úgy kellett, mint egy falat kenyér. A Moments-es srácokról pedig annyit, hogy egytől-egyig száz százalék odaadással és elfogultsággal teszik, amit tenni kell. Respect.

Most már kezded kapizsgálni, hogy miért is olyan különlegesek a Moments-bulik? Gyere el pénteken a Fabrikába, és tapasztald meg Te is!

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládák, sejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben. Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében.

Esemény: https://www.facebook.com/events/697713725859051