Amint a Fabrika ipari terei kitárulnak előttünk, egy új fejezet kezdődik a magyar techno színtéren. A Hardwave Rave nem csupán egy újabb buli a sorban; ez egy olyan esemény, ami új dimenziókat nyit a hazai elektronikus zenei életben. Hasonlóan a Kindergarten sikeréhez, ahol legutóbb három hazai headliner vonzott tömegeket, és teltház mellett vibrált a helyszín egész éjjel, a Hardwave Rave szombati programja is csábítónak ígérkezik.

Egy rendezvény, ami többet ígér
A Hardwave Rave eseménye a techno zene legfrissebb ütemeit hozza el, kombinálva lenyűgöző vizuális effektekkel, amelyek garantálják, hogy felejthetetlen élmény legyen az éjszaka! A Fabrika, Budapest egyik legkülönlegesebb ipari helyszíne, tökéletes háttérként szolgál ehhez a zenei maratonhoz. Az ipari hangulat, a nyers betonfalak és a modern művészeti installációk egyedülálló atmoszférát teremtenek, ahol mindenki megtalálhatja a számításait.

Nemzetközi és hazai DJ-k találkozása
Az esemény fellépői között szerepel Marco Ginelli, Oxenhoffer, Hell-X, SCRAVE, DRCTN, Dreadsun, Tonträger, Dayan, és Polesz, akik mindannyian jelentős tapasztalattal rendelkeznek a techno színtéren. Marco Ginelli például már több nemzetközi fesztiválon is bizonyított, és a többi neve is jól cseng az éjszakában!

Egy összetartó közösség élménye
A Hardwave Rave-n nem csak a zene és a tánc kap főszerepet, hanem a közösségi élmény is, ahol a zenei élmény mellett ugyanolyan fontos az egymáshoz való kapcsolódás.

Jegyek 
Érdemes idejében beszerezni a belépőket, ugyanis az elsőkörös jegyek már el is fogytak! Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!

Végszó
A Hardwave Rave új színt hoz a hazai techno színtérre. Akár már régóta része vagy ennek a közösségnek, akár csak most ismerkedsz a techno világával, ez az esemény tökéletes lehetőség arra, hogy mélyebben elmerülj a zenei élményben és részese légy egy különleges éjszakának. A Fabrika ipari környezete és a fellépők együttes jelenléte garantálja, hogy felejthetetlen élményekben legyen részed!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1094834211646275
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65bbb03a5642575029710873