Apparat és a Modeselektor is új albummal érkezik!

Miután 2017 augusztusában a srácok bejelentették, hogy pihenőre küldik a Moderat felállást, rengeteg rajongó lett érthetően szomorú. Ennek viszont csupán annyi volt az oka, hogy 3 közös album és 4 évnyi folyamatos turnézás után szerettek volna ismét visszatérni saját projektjeikhez. Úgy tűnik, nem kellett sokat várni a gyümölcsére.

Azután, hogy 2017 szeptemberében megvolt a Moderat utolsó fellépése Berlinben, szerencsére nem kellett sokat várnunk itthon egy Apparat fellépésre, a Fingers Crossed csapatának jóvoltából már októberben hallhattunk egy zseniális dj szettet a Dürerben, amit aztán tavaly szeptember elején követett még egy az Ohmydeer Festivalon.
Péntek délután Sascha mindenféle előzmény nélkül posztolt egy 5 másodperces videót a Facebook oldalára, amiben csak egy visszaszámláló volt, a szöveg pedig ennyi: LP5_62:21:15:32.
Bizony, ez azt jelenti, hogy a 2011-es ‘The Devil’s Walk’ után körülbelül 2 hónap múlva megjelenik Apparat 5. stúdióalbuma, ami az ízelítők alapján igen jól hangzik! Ahhoz, hogy elérjétek ezeket, javasoljuk, hogy böngészőben (telefonon nem annyira jó) nyissátok meg az apparat.net weboldalt, itt megtaláljátok a visszaszámlálást. Viszont bárhol kattintotok bal gombbal a képernyőn, elindul egy track az új albumról. Fontos, hogy nyomva kell tartani! :) Plusz egyes zenéknél tudjátok satírozni a hátteret vele, így rejtett üzenetek is előkerülnek. Bárcsak mindenki ilyen menő módon jelentené be az új albumot!
Áprilistól európai turnéra is indul, úgyhogy nagyon bízunk benne, hogy az új album kapcsán valaki bookolja szépen hozzánk is!

Közben a Modeselektor háza táján sem volt eseménymentes az óév utolsó hónapja.
Először december 5-én adták a hírt, hogy 2 év halogatás, majd 6 hónap pánikolás után sikeresen rögzítették a 4. albumukat, mindössze 4 hét alatt!
Az új lemez a ‘Who Else’ címet fogja viselni és febrár 22-én jelenik meg.
Egy hétre rá jött az újabb bomba, miszerint 6 év kihagyás után ideje visszahozni a LIVE produkciójukat, amihez az első dátumok már meg is vannak. Sajnos magyar fellépés egyelőre nem szerepel, de reméljük, ez hamar vátozni fog. Hozzánk legközelebb egyelőre a február 28-i bécsi helyszínt találhatjuk a dátumok között, illetve júliusban fellépnek megint a Melt Festivalon, amit terveink szerint ismét meglátogatunk. Idén már ott is live lesz, tavaly még b2b dj szett volt Apparattal.
Ha még mindig nem lenne elég, az első kislemez az albumról már elérhető ‘I Am Your God / Bronko” címmel. A Monkeytown Records oldalán, ITT tudtok belehallgatni/vásárolni. Nem lesz cicózás!

modewhoelse

Szuper hírekkel indul az év, bízzunk benne, hogy mindkét produkció eljut hozzánk is idén!


Szólj hozzá!

Leave a Comment