Bradley Gunn bemutatta a hamarosan megjelenő debütáló zenéjét

Az Ibizán megrendezésre kerülő International Music Summit második napján Bradley Gunn Raver bemutatta a frissen elkészült bemutatkozó zenéjét és az azt kísérő teaser videóját.

Az Asperger-szindrómás, 22 éves Bradley Gunn napjaink egyik legismertebb partyrca. Az Asperger-szindróma az autizmus egy “enyhébb” formája, melynél sem külső jelek nem utalnak zavarra, sem pedig az intelligenciában vagy a tanulási képességben nem okoz problémát – sőt, az Asperger-szindrómások jó része kiemelkedően okos, különleges képességekkel, kivételes tehetséggel bír. Annál több gond jelentkezhet azonban a társas kapcsolatok és a kommunikáció területén. Bradley Angliában él és minden héten partyzik. A szigetország legkülönbözőbb helyein bukkan fel, legyen az techno, house, trance vagy drum and bass buli. Leggyakoribb előfordulási helye London, Bristol és Birmingham. Saját facebook oldalát ma már 57 ezren követik. Honlapján pedig rendszeresen beszámol az általa meglátogatott bulikról, amiket teljesen józanul tol végig. A Mixmag tavaly megválasztotta az év partyarcának (‘Raver Of The Year’). Bradley a konferencián előadta azt, miképpen segített neki a partyzás a másokkal való kommunikációban.

“A tánc lehetővé tette nekem az emberekkel való szocializációt. Csak a pozitív dolgokra koncentrálok. Magabiztossá váltam, ami az élet más területén is kifejtette hatását.”

Beszélt az új szerzeményről is. A ‘Love Life and Rave’ című tételnek ő írta a szövegét. A zeneírásban az Egyesült Királyság egyik legígéretesebb producere, Phutek segített neki. Maga a dalszöveg általánosságban utal a klubber/raver életmódra és a hangszórókon keresztül sugározza az ehhez köthető érzelmeket. De nemcsak azokhoz szól persze, akik általában megtöltik a táncteret hanem azokat is megcélozza, akik kívülállók és nem is részei a rave kultúrának.


Szólj hozzá!

Leave a Comment