David Salow két megjelenéssel indította az őszi szezont

Korábban ITT irtunk David Salow munkásságáról, most pedig ismét friss hírek érkeztek róla. Szeptember hónapban két megjelenésre számíthatunk tőle, ráadásul két külön műfajban. A hónap elején jelent meg a Red Snow című EP-je a félig holland Egothermia gondozásában, a techno label Ruiz Sierra nevéhez köthető. Két track található az EP-n, Red Snow és a The Gerhardt címmel, melyek igencsak pozitív visszajelzéseket kaptak külföldről.

A másik megjelenése szeptember 19-én érkezett az argentín Massive Harmony Recordsnál. Kellemes, tiszta progressive house hangzás, a kiadványon az eredeti verzió mellett helyett kapott néhány feltörekvő név remixe is. Ilyen például ENAI, Damian Mazzeo és a Lost Days akiknek zenéit már hallhattuk rádióműsorokban vagy olyan ismert lemezlovasok szettjében mint a szintén argentín Hernán Cattáneo.

Ha szeretnétek élőben is hallani Dávidot akkor Október 6-án az Akvárium Klub / VOLT Music Bar-ban fellép a Switch sorozat következő állomásán. A sorozatnak készített promo mixébe alább tudtok belehallgatni:


Szólj hozzá!

Leave a Comment