Újabb hazai techno labelnek örülhetünk. Bemutatkozik a Rawflex Music!

A kiadót Shabaam és Deep Colors álmodta meg és alapította idén tavasszal. Shabaam-ot nem kell különösképpen senkinek sem bemutatnunk, hiszen meghatározó alakja a hazai elektronikus zenei életének, elég ha csak a Badgirls formációban betöltött szerepére, Kecelre, a Badgirls & Friends vagy akár a Dice Events sorozatokra gondolunk. Deep Colors is egyre aktívabban tűnik fel a manapság a hazai rendezvényeken, így az ő neve sem ismeretlen a hazai közönség előtt. Kettejük hasonló gondolkodása a zenéről és egy közös elhatározás eredményeként jött létre idén tavasszal a kiadó. Már a kezdés is önmagáért beszél, hiszen az első kaidványra az Odd Even főnöke, Andre Kronert és a hamburgi illetőségű Thomas Hoffknecht szállítja a remixeket. Útóbbi többek a Second State vagy épp az OFF recordings-on is rendszeresn feltűnik. A siker nem is váratott sokáig magára, hiszen már az első feedbackek is olyan nevektől érkeztek, mint Amelie Lens, Charlotte De Witte, Pan Pot, Paco Osuna  vagy épp Ilario Alicante.

Az EP-be itt tudtok belehallgatni vagy épp megvásárolni azt: https://www.beatport.com/release/yeah-ep/2442474

Annyit sikerült megtudnunk a srácoktól, hogy a következő EP egy hazai előadótól lesz, de két átirat is érkezik majd rá, illetve egy bomba meglepetéssel készülnek majd a harmadik kiadványra.
Külön öröm, hogy ilyen magas szinten managelt új kiadót üdvözölhetünk a hazai elektronikus körforgásban. Izgatottan várjuk a további híreket és sikereket!

deepcolors


Szólj hozzá!

Leave a Comment