A Badgirls karácsonykor visszatér egy alkalomra Kecelre

Az 1988-ban nyitott strandfürdőkéntként és korábban szimpla diszkóként működő keceli Club Korona, 1996-ban a hazai technokultúra szárnypróbálgatásainak idején, vidéken és az országban is az elsők között adott helyet a születőben levő modern elektronikus tánczenéknek és az azt játszó dj-knek. A világ top dj-i léptek itt, fel alkalmanként több mint 1500 – 2000 – az ország minden tájáról összesereglett klubber előtt, akik évekig csak itt hallhatták ezeket a világsztárokat, vagy klubesteket. A világhírű Global Underground kiadó nevét is itt ismerték meg hazai rajongói, sőt a nagyvilág is a keceli Club Koronában megrendezett partik révén ismerte meg a hazai progressive house kultúrát. A Nick Warren által mixelt Budapest néven megjelenő Globalunderground 11-es kiadvány ugyanis nem a fővárosban, hanem a keceli Koroná-ban lett felvéve, így Tel-Aviv, Tokyo, Prága, Sidney, Oslo, New York, San Francisco, Athén után ez a kisváros és klubja hirdette és öregbítette tovább a nagyvilágban a hazai partikultúra nevét. [partyzoo.hu]

A mindezidáig utolsó bulira 2012. karácsonyán került sor, Luigi Madonna főszuereplésével. Ma este robbant a hír, miszerint hat év után újra megnyitja kapuit a legendás helyszín! Az időpont december 25. A dátum már csak azért is szerencsés, hiszen ezen a napon az is nagy valószínűséggel hazalátogat karácsony alkalmából, aki egyébként azóta már távolra szakadt.

A Vasút utca 58. – ahová annyi emlék köti generációk sorát – 2012 óta Korona Rendezvényházként működik.Az egykor előtérként, ma rendezvényteremként funkcionáló helyszín ezen egyszeri alkalomra kiegészül a „nagyteremmel, galériával” és az egykori bár résszel is.

A line upot a szevezők – aki természetesen nem más, mint a Badgirls csapata – igyekeztek úgy összeállítani, hogy mind az ifjabb generáció, mind a senior jedik megtalálják benne a maguk kedvenceit, így az este a deep housból építkezve a dinamikusabb tech house-okon át egészen a techno-ig ível majd, hogy a végén az epikusabb progressive house-nak is teret adjonepeljük Ünnepeljük hát együtt a karácsonyt!

Esemény: https://www.facebook.com/events/327721428056796/


Szólj hozzá!

Leave a Comment