Kiválasztottunk három-három fellépőt az idei Bónusz Fesztivál egy-egy (számunkra legérdekesebb) terméből és megvizsgáltuk milyen zenékre számíthatunk tőlük holnap este.
DUBFIRE
A 2010-es Hyperspace-en játszott szettje sokaknak nem tetszett. Külföldi bulikban rendszeresen megforduló honfitársaink elbeszélése szerint Ali igen jókat pakol mostanában, aki szereti az aktuális M_nus-vonalat, nem fog csalódni!
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/109615722″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]
CARL COX
Oh yes, oh yes! Régi ismerősként köszönthetjük ismét Carl Cox-ot. Zene iránti szeretetét és hihetetlen energiáját számos alkalommal megtapasztalhattuk már. Egy legenda, aki hosszú ideje letaszíthatatlan a trónról. Rendszeres fellépője a világ legnagyobb fesztiváljainak, Space Revolution nevű partysorozata egész nyáron teltházzal dübörgött Ibizán. Aki pedig esetleg újra át szeretné élni az augusztusi B My Lake második napjának záró perceit, annak jó esélye van rá, hiszen Carl Cox ugyanezzel az 1991-es Human Resource átirattal zárt az idei Awakenings fesztiválon.

(A kérdéses zene a videó utolsó három percében hallható)
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/106010376″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]
CRISTIAN VARELA
Spanyolország egyik, ha nem legismertebb dj-je. Az 1975-ös születésű, akár négy lemezjátszóról is hiba nélkül zenélő Cristian Varela az egyik legtechnikásabb lemezlovasnak számít. Emellett jelentős produceri sikerekkel is büszkélkedhet, legismertebb zenéje a Your Body Experience, ami amellett, hogy immáron tizenkét éve jelent meg, ma is gyakran fellelhető számos dj lemezestáskájában. Az idei Bónusz egyik leglendületesebb szettjére van kilátás!
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/110416515″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

GABRIEL ANANDA
A holnapi nap egyik leginkább várt fellépője első magyarországi fellépésére készül. 2011-ben sajnos egy felhőszakadás meghiúsította mindezt a Fertő tó partján szervezett LikeLake fesztiválon, azonban holnap reggel egyedi hangzásvilága tökéletes zárása lesz a Green Room programjának. Gabriel Ananda kétségtelenül az idei Bónusz egyik legsikeresebb producernek számít, olyan már-már örök érvényű slágerek szerzője, mint a Doppelwipper, Ihre persönliche Glücksmelodie, vagy a Hey Blop, melyet már nem egy alkalommal linkeltünk a facebook csoportunk falára. Legutóbbi szerzeménye a dán származú énekesnővel, Alice Rose-zal elkövetett gyönyörű zene, az Eternety. Zenei orgazmusra, mosolygós arcokra és magasban levő kezek nagyarányú számára van kilátás!

JAN BLOMQVIST
Jan Blomqvist kivételes énekhangjával átitatott élő produkciójával idén nyáron a Balaton Sound közönsége is megismerkedhetett Zamárdiban. A fiatal korában rockbandákban gitározó, már hosszú ideje Berlinben élő producer magával hozza a dobosát is, melankólikus zenéje mindenkit ámulatba ejt majd.

DERRICK MAY
A techno ősatyja, a legendás Belleville Three tagja, Kevin Saunderson és Juan Atkins mellett. 2005-ös fellépése az Events Hallban, a Hyperspace-en máig felejthetetlen momentum nagyon sok tecnofanatikus számára. Ha ők hárman nem lennének, talán nem lehetne technoról sem beszélni. Kell ennél több?

Derrick May – EP Mix El Pais 10-06-2013 by Audiobeats.Net on Mixcloud

]]>