Idén ünnepli fennállásának tizenötödik évfordulóját a Red Bull Music Academy. A jeles eseményt pedig egy igazán különleges party teszi még különlegesebbé november 14-én, este 7 és 10 óra között. A helyszín ugyanis nem más, mint a London Eye!
A jegyeket percek alatt elkapkodták. A szerencsések azonban egy felejthetetlen estét tölthetnek el a város felett. Először fordul elő a világon, hogy egyszerre 30 csatornán követhetjük az eseményeket a Channel 4.com és a YouTube élő közvetítésének köszönhetően.
A London Eye minden egyes kapszulája egy-egy legendás klubot vagy partysorozatot vonultat fel, itt lesznek többek között a Fabric, The End, Metalheadz éppen a Boiler Room rezidensei és vendégeik. Egy-egy bulit összesen 20-an élvezhetnek a kabinokban. Aki kimarad, azok az óriáskerék lába alatti silent discoban maguk választhatják ki, melyik zenére szeretnének táncolni.
30 kapszulában több mint 80 dj fog fellépni, itt lesz többek között Richie Hawtin, Derrick May, Felix Da Housecat, Goldie, Green Velvet, Sasha, Seb Fontaine és még sokan mások.


]]>