A nemrégiben szerződtetett német Johannes Brecht személyében egy fiatal, tehetséges, új művész csatlakozott a hamburgi illetőségű Poker Flat Recordings már eddig is népes csapatához. Most pedig itt az újabb meglepetés, egy igazi nagyágyú személyében!

Vince Watson neve gondolom sokak számára ismerős lehet, akinek mégsem azoknak álljon itt egy rövidke bio- és  diszkográfia:

A skót származású de már Amsterdam városában élő úriember munkássága közel két évtizedet ölel fel. Ezalatt lemezeit nem kisebb kiadók prezentálták, mint az Omid “16B” Nourizadeh által alapított Alola, a Christian Smith managelte svéd Tronic, Carl Craig legendás detroiti Planet E kiadója vagy a szintén berlini Tresor. Eközeben 2000-ben életet lehellt saját labeljébe, melyet nemes egyszerűséggel Bio névre keresztelt és ami a mai napig az elsődleges platformnak számít.

 

Pontos dátum már ismert, így a Planet Funk című EP 2014. február 17-től lesz kapható. Ez lesz a PFR 145-ös címkéjű darabja és Watson így egy újabb remek kiadónál bizonyíthatja immár sokadjára, hogy az egészen egyedi hangzásvilág amit képvisel a bármely elit label kiadványaként képes megállni a helyet!

Preview alább meghallgatható [button size=small style=less_round color=red align=none url= https://www.trackitdown.net/track/vince-watson/paradise-original-mix/tech_house_minimal/6592297.html]ITT[/button]

 

Vince Watson music:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/891″ params=”color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]