Nem akar lassítani a Balance kiadó, Danny Howells zseniálisra sikeredett 24-es címkéjű duplája után a széria következő darabját a house keresztapa, Danny Tengalia készíti el. Noha pontos időpont még nincs, sőt a kiadó részéről a hivatalos bejelentésre is várni kell, Tenaglia saját Facebook oldalán már megosztotta rajongóival a hírt:

Legendás Global Undergound duplái (a 010-es Athens és a 017-es London) ívét a tribal-house és a progressive house akkori legjobb producereinek 12″-es lemezei szolgáltatták, mint például a The Scumfrog, a Peace Dvision vagy a The Ananda Project, most viszont senki ne számítson egy kellemes house szelekcióra. Danny márciusban ünnepelte 53. születésnapját, mégis valami egészen mást ígér mint amit eddig megszoktunk tőle:

“Kérek mindenkit, hogy ne számítsatok deep house, vocalos, zongra-szólós zenékre. Ezt megkaphatjátok a Choice Classics lemezen és a korábbi CD-k is erre épültek, olyan előadókkal mint, a Blaze, Adeva, Kym Mazelle stb. … Ugyanakkor … Ha majd kiadják ezt a TECHNO CD-t az emberek megtudják, hogyan is néz ki egy FŐMŰSORIDŐS szettem egy fesztiválon. Mind a mai napig a legnagyobb rajongója vagyok a deep house és garage zenéknek is … Mindamellett előfordulhat, hogy a következő szelekcióban, ami a Balance után jön visszatükröződik az ‘old school’ oldalam, mint ahogy nemrég ezt az oldalam láthatta és hallhatta a közönség a Panaorama Bar-ban, a Boat Rides-ben, Sankeys-ben vagy a Stereo klub zárásakort és más meghittebb helyszíneken. A most következő Balance CD viszont azt az oldalam mutatja majd be amelyet nemég a Berghian vagy az E-Zoo közönsége hallhatott … Jelenleg a studio munka zajlik, hogyan is közelítsem meg ezt az egészet … Később látjuk egymás … akarom mondani, HALLJUK! 🙂 “