Paul Rose (ismertebb nevén Scuba) egyszer a Groove magazin interjújában vallott Twitter-függőségéről. A Hotflush Recordings alapítója a közösségi oldal termékeny felhasználója, és arról ismert, hogy szellemes, vicces, és néha mélyen szarkasztikus kommenteket posztol nagyjából bármiről, ami érdekli. A zenén és aktuálpolitikai kérdéseken túl az Arsenal focicsapatához fűződő szenvedélyéről is sok szó esik.
Artwork (@artworkmagnetic): Egy angol underground legenda, aki Grain-ként úttörő, előremutató technoért, DnD-ként és Menta-ként a dubstepért felelős, de a Magnetic Man tagjaként a legismertebb. Tiszteletlen de egyben szórakoztató a Twitteren,
Don’t Read Comments (@AvoidComments): Egy okos megoldás arra az esetre, ha konzekvens módon szeretnéd elkerülni az Internet lehangoló részeit.
Clive Martin (@thugclive): Többek között a Vice termékeny írója, mindig éles és rendszerint eléggé cinikus ezen a felületen. Rendszeresen előkerülő téma a foci!
Deadmau5 (@deadmau5): Nagyon sok szörnyű zenéért felelős (közvetve vagy közvetlenül), de az kétségtelen, hogy óriási figura. Nem egy nagy publicitást kapott vitát robbantott már ki a Twitteren.
Derrick L. Carter (@blucu): A nagy tekintélynek örvendő chicagoi legenda a gonzo újságírásban sem tűnik tehetségtelennek.
Eats Everything (@eats_everything): Energia és a féktelen humor jellemzi a való életben és online is.
JME (@JmeBBK): Az Egysesült Királyság grime-mozgalmának egyik legnagyobb tehetsége. Nincs téma, ami érintetlenül maradna.
Stereogum (@stereogum): Egy elég átfogó zenei információforrás.
Tiga (@ciaotiga): Az elektronikus zenei szcéna egyik legviccesebb figurája.
A listát a Groove Magazin 25. születésnapi kiadványában állították össze.]]>