A Be Massive Records rögtön egy 24 órás bulival ünnepli létrejöttét, ami július 18-án reggel 6.00-kor startol a Corvintetőn.
A Metha által jegyzett kiadó alakuló partija ennek megfelelően igen kiadósnak ígérkezik, lévén a Corvintető minden lehetősége ki lesz használva, ami egy valóban sajátos és ünnepi pillanathoz kell. Az esemény ugyanis a teraszon fog indulni, rögtön a napfelkelte után, ahol napsütésben kezdődik az egynapos rendezvény, menő zenei aláfestéssel, ping ponggal és grillreggelivel.
Estére pedig mindez átfordul a Be Massive buliktól megszokott masszívkodásba, hiszen közel 20 fellépő fogja szolgáltatni a zenei élményt, akik közül jópáran itt mutatják be a Be Massive Records-nál hamarosan megjelenő zenéiket. Vagyis egy szinte minden ízében debütáló estre kell készülni.
Hogy mindennek a súlya is érzékeltetve legyen, pár nappal a rendezvény előtt, július 13-án jelenik meg a Be Massive Records első kiadványa, amely Metha “Alfa” című EP-je lesz, s amelynek Gaga készített remixszet, és olyan nemzetközi producerek méltatták 10/10-es feedback-ekkel, mint Dubfire, Popof vagy Spektre, de pozitívan értékelte Maceo Plex és Richie Hawtin is.
A Be Massive Records artistjai pedig olyan nevekből tevődnek össze, mint a Secret Factory, Dave Wincent, Ruiz Sierra, TheFirth, Gaga és hamarosan érkeznek az új előadók is a kiadóhoz.
A 24 órás ünnepi parádé tehát mindenképp egy egyedülálló és történelmi pillanat is lesz a Be Massive életében, mindennek születésének pedig igencsak érdemes lesz szem és fültanúja lenni.
Esemény: https://www.facebook.com/events/595699957232186/]]>