A Jótékony Esten való megjelenésetekkel a Self Groove céljait segíthetitek. A SG segítő elkötelezettségű, végzettségű partiarcokból formálódó, önkéntes és nyitott szerveződés. Általában szólva célunk az önismeret, a mentális egyensúly támogatása és az elektronikus zenei élmény, életmód és közösség összekapcsolása vagy ‘meghosszabbítása’, ám a mostani esemény bevételéből az alábbi konkrét célokat szeretnénk nyélbe ütni:
– Az önismereti csoportok, segítői kapcsolatok szakmai szuperviziója.
– Az egyesületté alakulás procedurája (ilyen keretek között tudunk tovább létezni & pályázni).
– Saját, online tanácsadásra alkalmas weboldal létrehozása.
Idén nem egy ‘szimpla’ táncos együttléttel fordulunk a közösség felé, hanem igyekszünk a koraestétől induló programokon keresztül lehetőséget teremteni, hogy a technovilág további lelki, szellemi és művészi perspektivái is megvillanhassanak, hogy a techno-közösség megmutathassa ‘tudását’, s hogy megismerhessétek, akár kiprobálhassátok a SG működését, pl. a csoportélményt. A buli címe: Loop és Spirál. Úgy gondoljuk, ebben kifejeződik a techno és az önismeret hasonló logikája, a ciklikus zene, életmód és a fejlődés, bővülés témája. Az ‘örökös’ és a ‘változó’ egysége.
Fellépőink és a közreműködők önkéntesen és ingyenesen járulnak hozzá az együttléthez – munkájukat, lelkesedésüket, s a célok megértését a Self Groove stábja hálásan köszöni 🙂
Self:
este 6-kor nyitunk, a workshopok részletes programját lásd alább a posztban. Hang: Garden State
Groove:
este 11-től Buli!
11-12 Isu
12-01 Manek
01-02 Beta
02-03 Tsubi
Képek: Vj Mimikri
A Jótékony Est ajánlott belépti díja 1000 magyar forint, de képzelhetitek, mekkora örömmel veszünk minden további hozzájárulást! Ide tartozik az ötletek, kommentárok, személyes képességek, az esetleges csatlakozási szándék megosztása – az est során a SG stáb tagjai kis kitűzők mögött jönnek-mennek – bártan keressetek minket!
Már a rendezvény promociójának segítésével is támogattok minket – ha lehet, osszátok meg & hívjátok fel mások figyelmét is a Jótékony Estre!
Jó szórakozást kívánunk!
A Self Groove csapata
Partnereink, támogatóink: Contra Mundum , Corvintető (official), Kék Pont Alapítvány, LÄRM, LavaLava, L o s t M i n u t e, Magyarországi Személyközpontú Pszichoterápiás Egyesület, Move, Művelődési Szint (Müszi), Szoba Studio, Technokunst, Toldi Klub, UbikEklektik
Esemény: https://www.facebook.com/events/177837982559529/]]>