A Home Club volt az a hely, amelynek mindig megbocsájtottuk a sorban állást és szardíniásdoboz-effektust, hiszen sehol sem volt annyira jó araszolgatva a bejutásra várni, mint a piros folyosón, az utasszállító repülőgép ablakai előtt.
Talán azért is, mert mindvégig élénken emlékeztünk rá, milyen volt első alkalommal megtapasztalni ezt a csodás helyet. Kinek egy Deep Dish, kinek egy James Holden, egy Steve Lawler, vagy egy Sasha buli volt az a bizonyos első. De ahogyan izgatottan araszolgatva egyre beljebb, egyre közelebb és közelebb került az ember „a tűzhöz”, egyre tisztábban hallotta a zseniális Turbosound hangrendszer által reprodukált ütemeket.
Akkor valahogy mindegy volt, hogy sokan vagyunk és lassan jutunk be, mert minden méter egyre több ígéretet hordozott magában, amit végül a terembe lépve be is váltott: a fények, a zene, az önfeledten táncoló, mosolygós emberek, a hangulat… Akármilyen buli volt épp, akárki is zenélt, valahogy mindig minden együtt volt.
És micsoda szettek mentek ott! Nemcsak a majd’ nyolc órán keresztül tartó, a végére módszeresen a megőrülésig fokozott Deep Dish all night long marad örök emlék, kistermes maradandó élménye is van mindenkinek, legalább egy.
Mert az nem is annyira nagy kunszt (fenéket nem!), hogy mindannyiunk atyaúristeneit sorra elhozzák nekünk erre a remek helyre, de a „körítés” is mindig hibátlan volt, olyannyira, hogy bizony mindenkivel előfordult egyszer-egyszer, hogy szinte egész éjjel képtelen volt elhagyni a kistermet, mert a hangulat nem engedte.
Legendary Moments After Movie:

Bizony, ilyen napok voltak ezek, kivétel nélkül. A Home nem csak azért fémjelez egy korszakot, mert legendákat hozott el nekünk, és mert egyszerűen minden adott volt ahhoz, hogy jobb legyen ott lenni, mint bárhol máshol… Hanem azért is, mert itt legendák születtek: legendás szettek, legendás számok, legendás barátságok, legendás pillanatok.
Ezeket az emlékeket, ezeket a legendás pillanatokat igyekszik a Legendary Moments partysorozat életben tartani azáltal, hogy elhozza nekünk élőben a régi nagy legendákat, és messzemenőkig gondoskodik az otthonos feelingről, amelyből még a régi arcok számára sem hibádzik semmi, még úgy sem, hogy sajnos a Home Club már valóban csak egy kedves, álomszerű emlék maradhat. Azonban a kiváló line-up- és helyszínválasztás garantálja, hogy így 2016-ban a Cinema Hall – KASINO-ban érezzük magunkat mindannyian ugyanúgy #‎ottHOME.
Az előző Legendary Moments esemény 23:00-kor:
rave

Fellépők:
Oliver Lieb /DE (Yoshitoshi RecordingsBedrock RecordsHooj Choons)
Lucien Foort (Official) /NL
NUKEM (Global UndergroundBedrock Records) /CH
DJ Blackman
Dj Kühl (Official Artist Page)
Shootie aka Monkz
Mannel
Gregory S
Rich
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1019766364750936/
]]>