NE FELEDJÉTEK A JEGYÁRFORDULÓT!

MÁJUS 16. 12.00 óráig vásárolhatjátok meg a B my LAKE bérleteket és napijegyeket kedvezményes áron.
Bérlet: 20.990Ft /// Napijegy: 6500Ft-tól
Jegyvásárlás: http://bmylake.hu/jegyek
Országos jegyértékesítő helyek listája: http://bmylake.hu/faq

Augusztusban negyedik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa első számú szabadtéri, underground elektronikus zenei fesztiválja, a B my LAKE!
Az elmúlt években olyan előadók fogadták el meghívásunkat, mint Richie Hawtin, Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, Ben Klock, Joseph Capriati, Tale of Us, Sasha, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Nicole Moudaber, GusGus és még nagyon sokan mások!
Eddig több száz kimagasló DJ pakolta a jobbnál-jobb szetteket egymást váltva, összehangoltan, s idén is hűek maradunk magunkhoz, a szcéna legjobbjait hozzuk el a Balaton partjára.
2016-ban velünk lesz (ABC sorrendben):
ADAM PORT // AMBIVALENT // ANJA SCHNEIDER // BJARKI // CARL COX // CARLO LIO // DAVID MAYER // DJ W!LD // DUBFIRE // GABOR KRAFT // GREGOR TRESHER // GUNJAH // GUY J // HOTX // JAY LUMEN // JOSEPH CAPRIATI // KAROTTE // KOLLEKTIV TURMSTRASSE // LUCIANO // MARC POPPCKE // MATHIAS KADEN b2b DANIEL STEFANIK // MICHAEL MAYER // NICOLE MOUDABER // PETER MAKTO // RAY OKPARA // REBEKAH // RE.YOU // RICHIE HAWTIN // ROBAG WRUHME // SANFRANCISCOBEAT // SECRET FACTORY // SIAN // SOLOMUN // STEPHAN BODZIN…és még sokan mások! (A bejelentéseknek még nincs vége)
Pár pontban összeszedjük, hogy a világszínvonalú LineUp mellett mire is számíthattok idén a fesztiválon:
PROGRAM
Főszerepben a techno/tech-house/minimal/house! Idén is a legnívósabb előadókat szállítjuk a B my Lake-re. Új külsőt kapnak a színpadok, s egyben alakul a tematika is: a B Stage-hez és a my Stage-hez hasonlóan idén a Lake Stage-n is a 4/4-ek veszik át terepet és a legjelesebb techno/tech-house hazai klubestek szervezői és képviselői kapnak majd itt helyet.
HELYSZÍN / HANG / LÁTVÁNY
Nem csak azért szeretjük Zamárdit, mert a közelben sok a szálláslehetőség, mert jól megközelíthető, mert jófejek a lakók, mert itt a legszebb a balatoni panoráma, hanem mert a terület adottságainak köszönhetően tényleg csak arra fókuszálhatunk, ami a fesztivál lényege: a ZENÉRE.
A tavalyi összehangzás elkerülése végett a színpadok elhelyezkedése változik, egymástól távolabb kerülnek, a hangzás minőségére nem lesz panasz! 😉
Idén még több gondot fordítunk a látványvilágra, hogy megteremthessük a felejthetetlen pihenés és party-hangulatot!
SZEPARÁLT B my LAKE KEMPING
Közkívánatra szeparált B my Lake BeachFront kempinggel jelentkezünk 2016-ban. A kemping közvetlenül a fesztivál területe mellett helyezkedik el, így azoknak ajánljuk, akik egy pillanatra sem akarják kivonni magukat a zenei utazásból 😉
A nyár legjobban várt underground fesztiválja augusztus 24-től várja az elektronikus zene szerelmeseit.
A kedvezményes jegyek május 16-ig kaphatók!
B there!!!
A szervezők,
VOLT-és Deadcode Produkció
B my Lake Fesztivál
2013. Európa Legjobb Új Fesztiválja – nyertes (European Best New Festival – winner, EFA)
2014. Európa Legjobb ’Kisméretű’ Fesztiválja – jelölés (European Best Small Festival – nomination, EFA)
2015. Európa Legjobb ’Kisméretű’ Fesztiválja – jelölés (European Best Small Festival – nomination, EFA)

]]>