Már csak egy hónap van hátra, úgyhogy nézzük a fesztivál legnagyobb színpadjainak napi bontását.
2016-ban július 7. és 10. között kerül megrendezésre az újvidéki Exit Fesztivál. A helyszín ezúttal is a Novi Sad-ban található Péterváradi vár lesz, mely önmagában is lenyűgöző, hát, még ha beköltözik egy egész fesztivál az erődbe. A színpadok sem mindennapi pontokon helyezkednek el. Van, ahova sötét, macskakővel kirakott utakon juthatunk el, máshová meg 50 méter mélybe kell lépcsőznünk, reggel pedig vissza is kell mászni. Ez a vár varázslatos, de egyben vesztőhely. Lássuk ezúttal melyik nap, melyik színpadon veszhetünk el reggelig.
A nagyszínpad most is tartogat meglepetéseket. Örömmel látjuk, hogy David Guetta kinőtte a Dance Arena-t és végre a Main Stage-en lép fel, így legalább messziről elkerül minket az a csorda, aki miatta érkezik.
Exit-Main stage
Nézzük a Dance Arena-t. Személyes kedvencünk a vasárnapi program, de azért Solomun vagy az a Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz se lesz rossz.
Exit-Dance Arena
 
Exit - Fusion stage

 
Exit- Explosion Stage
A régen Happy Novi Sad megújult kiadása a No Sleep Novi Sad stage, de hála az égnek a fellépők névsora változatlanul igényes.
Exit - No sleep NoviSad Stage
 
 
A részletes bontás is hamarosan érkezik. Addig azért ne várjatok megvenni a jegyeteket, ugyanis most már a napi jegyek éppúgy elérhetőek 27-29 €-ért, mint a 4 napos fesztiváljegy 67 € áron a http://meex.hu/jegyek/exit/ weboldalon.
További információk a fesztivál hivatalos oldalán: http://www.exitfest.org/en
Exit line up]]>