Elérkezett az idő… Jövő kedden, szeptember 20-án játszik utoljára Carl Cox az ibizai Space-ben, tizenöt évig volt rezidense a klubnak. Azt már korábban kijelentette, hogy maratoni hosszúságú, 10 órás szettet fog tolni Revolution sorozatának zárásaként, de utóbb azt is jelezte, hogy a szettben laptopról és lemezről is fog zenélni – a régit keveri az újjal.
“A kezdetekben természetesen csak lemezről játszottam, de ma már minden digitális és ez néhány éve így is van. A dolgokat felelevenítve akarok hódolni azoknak az éveknek, amikor a Space-ben forogtak a korongok. Tisztelegni akarok a régebbi daloknak, elő akarom kotorni néhány régi lemezem és az új számokkal együtt akarom játszani. Sokan a tömegből valószínűleg nem is hallották ezeket korábban, így ez egy módja annak, hogy megmutassam, az a zene még mindig releváns. Úgy gondolom, ez megfelelő módja a búcsúnak.”
“Azt is tudatni akarom az emberekkel, hogy még mindig lehet úgy DJ-zni lemezről, hogy szétverjük a házat! A zene az életem és még egyszer utoljára meg akarom ezt osztani a Space-ben.”
És mi van a záró track-kel? “Van egy nagy halom lemezem zárásként, de végül majd úgy is az lesz, hogy szólnak: ‘ez lesz az utolsó zene, Carl’, mert az úgysem a záró zene amíg akarnak még egyet és aztán még egyet. Lehet, hogy a meghatározó zene lesz, de lehet mégsem. Bármit is fogok játszani, mind könnyfakasztó lesz.”
Carl utolsó szezonja bizonyult eddig a legsikeresebbnek, minden egyes este ‘sold out’ – rekord látogatottsággal, ami a záró partival folytatódik, melyre már elfogytak a jegyek. Monumentális éjszaka lesz, ahol a látogatók az ibizai történelem egy darabjának lesznek tanúi, amint Carl búcsút int a Space-ben töltött 15 évének. Azoknak akik nem olyan szerencsések, hogy a kezükben tartsák a jegyüket, a BE-AT.TV jelen lesz és egész estés élő közvetítéssel biztosítja Carl rajongóinak, hogy a világ minden tájáról rá tudjanak hangolni a történelmi fináléra.
Számítsatok komoly zenékre, sok szeretetre, nevetésre, táncra és könnyekre…
cox]]>