3 év kihagyás után lendületet vett a szervezőcsapat és 20 előadó, jó pár kiállító cég invitálásával 20-ik alkalommal is nekiszalad az ország (ilyen jellegű) egyetlen több száz fős szakmai rendezvényének.
Hogy mit várhatsz? 20 előadást a producerek konyháiból, rengeteg kiállított terméket a hazai nagyobb cégek részéről, kerekasztal beszélgetéseket a promóteri és klubéleti témákban elmélyülőktől.
Zenei stílusokat tekintve megtalálhatod a DnB, HipHop, Trance, House, Deep, Tech, Techno, EDM irányzatokat képviselő producereket 1-1 órás előadásokon. Ehhez párosulnak azok az előadók, akik a komplexebb muzsikálást élőben művelik, vagyis a LIVE ACTerek.
Ha haladó vagy, szintén megéri eljönni, hisz szó lesz a mixingről és a masteringről is, csakúgy, mint a music industryról, a kiadókkal való kommunikálásról vagy a bookingról.

Egy dologban biztosak a szervezők: tartalmas 10 órát ajánlanak a zenei producer és dj körökben mozgóknak.

Helyszín: LIGET CLUB, Budapest, X. ker. Népligeti út 2.
Online jegy: https://oneticket.hu/producer-dj-meetup-312
Helyszíni jegyár: 1200 Ft.
Kérdésed van? Keresd őt: https://www.facebook.com/DjThomasBernard

Esemény: https://www.facebook.com/events/205179213317382/

DJ / Producer Meetup – kerekasztal-beszélgetés

Kötetlen beszélgetésre hívtuk az elektronikus zenei színtér szereplőit, akik gyakorlati tanácsokkal segítenek eligazodni a kezdő DJ / producereknek.
Szeretnél érvényesülni, komolyan gondolkodsz a DJ karriered építésében, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Rengeteg zenét írtál, de nem tudod, hogyan keress fel kiadókat, hogy a zenéid meg is jelenjenek? Szeretnél klubokban fellépni, de nem tudod, hogyan add el magad? Hol tart ma az e zene, merre haladnak a trendek?
A kérdéseidre fesztiválszervezők, klub-managerek, kiadóvezetők és zenei marketingben jártas kollegák válaszolnak szombaton délután 16.30-as kezdettel egy kerekasztal beszélgetés során.

Vendégek:
Lalátka Olga
(B MY LAKE – projectvezető, Volt, BalatonSound programszervező, Akvárium e-zenei program manager)
Brunda Mátyás
(clubmanager, event manager)
Bozóki János – James Cole
(DJ / producer, event manager – Badgirls, label manager – AlliWant Music )
Gregory S
(DJ / producer – TrueSounds)
Tóth- Amási Dávid
(Corvin Club – klubigazgató, A&R – Akkult, event organiser – Contra Mundum)
Czimmer Tamás
(Soundhead / Corvin Club)

Moderál:
Urbán Andrea
/The Etiket / DumDum / H2H – booker, artist manager/