Meglepő és őszinte bejegyzés söpört vasárnap végig a közösségi oldalakon. Az elkövetője Tiga, akiről talán mostanában kevesebbet hallhattunk. Pedig a kanadai DJ többször is járt már nálunk, annak idején a hazai közönség nem is igen állt még készen arra, hogy befogadja az ő zenéjét.

Tiga pedig egy olyan témát vett elő. amiről eddig nem igen beszéltek nyilvánosan a DJ-k. Elnézést kért a rajongóktól. Elmondása szerint az aznap Rómában lejátszott szettje nem éppen úgy sikerült, ahogy azt szerette volna. Képtelenség, hogy egy DJ állandóan csúcsformában legyen. Van olyan, amikor hanyagul rakja egymás után a zenéket, nincs kapcsolat a közönséggel, hiányzik a mixből a dinamika.

Tiga szerint nagyon sok DJ gondolja azt, hogy a rajongók torkán bármit le lehet nyomni. Ami pedig nem igaz, az viszont igen, hogy lehetetlenség minden este a maximumot nyújtani.

A bejegyzés alatt rengeteg DJ biztosította támogatásával a kanadai művészt, Derrick May, Dubfire, Shlomi Aber, Deborah De Luca, Tobi Neumann vagy éppen Darude is hozzászólt a témához. Mind egyetértenek abban, hogy nagy bátorságra vall Tiga kinyilatkoztatása, a már megszokott mézes-mázas DJ-postok tengerében.

tiga2