Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen májustól szeptemberig alkalmas az időjárásunk arra, hogy szabadtéren bulizzunk. Nyugaton már komoly hagyományai voltak az open air partyknak, itthon viszont alig néhány éve kezdett el igazán elterjedni a dolog. A kezdetektől fogva próbáltunk arra buzdítani mindenkit, hogy felejtsük el nyárra a klubokat és húzzunk ki a jó levegőre. Csak reménykedtünk benne, hogy egyszer itthon is elterjed ez a szokás. Nagy örömünkre mostanra már általánossá vált a jelenség észak-nyugattól dél-keletig.

Szanafeszt
Az egyik úttörő a kategóriájában! Békés megyében rendezték, Szanazugban. Sajnos mára már csak a szép emlékek maradtak.

Dombay Sound
A festői szépségű Dombay tó partján évente megrendezésre kerülő Dombay Sound biztos pontnak számított a Baranya megyei parytarcok körében. Sajnos csak múlt időben. Ugyanis a 2017-es bulira az abaligeti önkörmányzat – lakossági panaszokra hivatkozva – mindössze hajnali 2-ig adta meg az engedélyt. Ezen feltételek mellett a szervezők pedig inkább bevitték az eseményt a legendás bólyi T-Boy-ba. Kár érte!

DVN Camp
A DVN Camp! egy évente egyszer megrendezésre kerülő, főként a mélyebb zenékre fókuszáló két napos összejövetel a vadregényes Szigetközben. 

Mozaik Open Air

A Gödöllő- és környékbeliek örömzenélését először 2011-ben rendezték meg. Több szabadtéri helyszín után idén a gödöllői Teleki Pál Cserkészpark területén gyűltek össze az elektronikus zene helyi fanatikusai.

Planewatching

Kilencedik alkalommal lehet bámulni a repülőket és napfelkeltét bámulni szeptember 23-án a Liszt Ferenc Repülőtér szomszédságában.

Rómerkvelle Piknik

A győri Püspökerdő megélt már egyet s mást, korábban NapHold Minifeszt néven rendeztek szabadtéri bulikat, mostanság RomerKvelle Piknik néven fut, Sikztah főszervezésében. Sajnos az idei rendezvény rossz idő miatt elmaradt, pedig nem kisebb név, mint Dusty Kid zenélt volna.

Secret Fusion Open Air 

A soproniaknak sajnos szintén nincs sok szerencséjük az open air bulikkal. A 2011-es Secret Fusion open air-t (Gabriel Ananda és Samuel L Session főszereplésével), elmosta a vihar, közvetlenül a kapunyitáskor. Előtte azért néhány alkalommal sikerült jó időt kifogni. Idén is lett volna egy két színpados elektronikus zenei rendezvény a Fertő-tó partján, de sajnos itt is közbeszóltak az égiek, a közelgő rossz idő miatt zárt térre kellett vinni a bulit.

TechnOpen

2006 óta, évente egyszer megrendezett székesfehérvári szubkulturális esemény. Az elmúlt pár évben a MésziStock fesztiválon dübörgő e-zenei sorozatot idén újra Fehérvár közelében, a Sárpentelei erdő mellett rendezték meg.

technopen
Hang Out Open Air

A helyszín a Szegedtől néhány kilométerre található sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark. Több éve szerveznek ide már bulikat, általában a környék legnépszerűbb (Davko, James Cole, Robin Futaki stb) lemezlovasainak főszereplésével.

Normafa Open Air

Három helyszínen (techno, drum and bass, goa) megy a zene. A helyszínt biztosító Csillebérci Szabadidő És Ifjúsági Központ időközben tulajdonost cserélt és sajnos könnyen meglehet, hogy jövőre már nem kerül megrendezésre az órási népszerűségnek örvendő esemény.