A Big City Beats szervezett már bulit vonaton és repülőgépen is, jövőre pedig még magasabbra törnek. Hamarosan sor kerül ugyanis a világtörténelem első űrpartyjára.
A szervezők korábban összehozták már a “világ legnagyobb klubját”, ahol 700 000 négyzetméteren 20 színpadot húztak fel, 200 DJ részvételével. Most pedig a világ egyik legexkluzívabb eseményére fog sor kerülni, ugyanis mindössze 16 szerencsésen ügyes próbálhatja ki azt, hogy milyen is szórakozni a súlytalanság állapotában.
WCD-Zero-Gravity-Lineup-Poster-Final

A frankfurti repülőtérről 2018. február 7-én száll fel egy Airbus A310. A klubbá átalakított gépet egyébként az ESA (European Space Agency) űrhajósai használják próbarepülésekre. 90 perces útja során Armin Van Buuren, Steve Aoki és W&W fogja szolgáltatni a zenét annak a 16 szerencsésnek, akiket a zsűri és az internetes közösség kiválaszt. A feladat a következő: győzd meg a szervezőket egy 20 másodperces videóban arról, hogy miért éppen téged vigyenek magukra a kozmikus utazásra. Pályázni a www.wcdzerogravity.com  címen lehet. Kontinensenként 1-1 személy repülhet (egy lány és egy fiú), valamint Németország és India számára biztosítanak 1-1 helyet.

Első körben minden kontinensről kiválasztanak 10-10 jelentkezőt. A végső győzteseket január 19-én fogják kihirdetni.