Szinte minden hétre jut egy Black Mamba buli az Akváriumban. A téli-tavaszi szezonban itt volt már idén Ramiro Lopez, Paul Ritch, Matador, valamint Cleric. És hol van még a vége! A pénteki buli vendége Németországból érkezik és nem lesz neki ismeretlen a magyar közönség, hiszen több alkalommal is zenélt nálunk korábban.

Tommy Four Seven brit producer, de már 2009-ben Berlinbe költözött. Hat hónappal később pedig csatlakozott is a Chris Liebing vezette CLR-hoz. Sorra kezdte járni a világ klubjait. 2011-ben jelent meg első és mindezidáig egyetlen albuma. A Primate című lemez minket is nagyon megihletett, róla kapta elnevezését az oldalunk. Ugyanebben az évben mutatkozott be a magyar közönség előtt. Többször zenélt az A38-on és a Corvin Clubban, valamint Győben, a DumDum Fesztiválon is fellépett.

Saját kiadója a 47. 2015-ben alapította. Adott már ki itt zenét Scalameriya, VSK, OAKE, Killawatt és The Hadless Horseman is. Holnapi fellépése azért is igazán aktuális, mivel nyolc év után áprilisban fog megjelenni második albuma a saját kiadójának gondozásában. A Veer tíz új zenét tartalmaz, mely közül a 2084 című szerzeménybe már bele is hallgathatunk.

Csapatban is szereti megmutatni magát. 2012-ben állt össze Alain Paul-lal.These Hidden Hands néven zenei oldalának experimentálisabb részét kívánja megmutatni. Most viszont nem lesz kegyelem! Tommy Four Seven profi hangdizájnerként is működik. Zenéit a kompromisszummentes minőség jellemzi,. Elképesztően dinamikus, elemi erejű szettjei felrobbantják a táncteret, minden ütemében felébred az őserő. Kössétek fel a gatyákat, kemény menet lesz!

A fel-, illetve levezetésről Mateo & Spirit, valamint Sikztah fog gondoskodni. Az elővételes jegyek ára 3000 Ft, míg a helyszínen 3500 Ft-ba fognak kerülni.
Online jegyrendelés: www.deadcode.hu/ticket
Esemény: https://www.facebook.com/events/348897849273682/