A téli hibernáltságból kiolvasztó, tavaszi zsongást beindító bulival folytatódik Budapest egyetlen italo disco partisorozata, a Super Italo. Musica SPAZIALE, avagy ezúttal kilőjük a bulit a kozmoszba és kizárólag a 80-as években olasz módra készült szintetikus űrdiszkó zenékkel repítünk messzi-messzi galaxisokba. És hogy SPECIALE is legyen ez a retrofuturista este, erre az alkalomra GALACTIC JACKSON barátunk előszedi az idevágó SPACE ITALO lemezeit. Balla balla!

A nyolcvanas években fénykorát élő italo disco az egyik legédesebb zenei tiltott gyümölcs, mely a nyálas-cukormázas felszín alatt ínyenceknek való, máig különleges ízeket is kínál. Amennyire ciki, legalább annyira kultikus és – az elektronikus tánczene fejlődésében – fontos műfaj, a Super Italo bulisorozat pedig a teljes spektrumát igyekszik bemutatni, bűnös örömmel kiválogatva a klasszikus nyolcvanas évekbeli időszak legjavát.

És hogy mire számíthatunk? Kezdjük a kezdetekkel, 1980-ban járunk és épp egy kozmikus felfedezőútra indulunk, a küldetést (és az emberiséget) dicsőítő diszkózenére.

Ez lesz például a buli főcímzenéje, mennyei space disco a 80-as évek egyik népszerűbb olasz tévés műsorvezetőjétől, amit a világ legnagyobb italo fanatikusa küldött a mélyűrbe.

Állítólag lesz füstgép és lézer! Ilyen legalábbis biztosan:

DJ-k:

Galactic Jackson
d’Endre + Hifi Nyuszi (Super Italo Hungary)

INGYENES/FREE

Esemény: https://www.facebook.com/events/544505092727463/