Nic Fanciulli lassan legendás fellépőként emlegethető, hisz az angol már bő 20 éve mozog stabilan a földkörüli zenei pályán, ahol olyan nevekkel is volt már alkalma egy pultban, közös zenéléssel részesíteni a közönséget, mint a techno legenda, Carl Cox.

Bár ő maga nem kifejezetten a techno szcénára vetíthető, de mégis jól egészítette ki többször is az öreg Coxy house-os oldalát.

Most viszont nem a fekete óriás, hanem a holland modell szépségből DJ-vé avanzsált Chelina Manuhutu lesz még az, aki Nic mellé állhat a pultba a Budapest Calling és Debut közös eseményén, ahol már nem a tavaszt várják, hanem a tüzes hangulat közepébe vágnak majd.

Mindkét crew szereti a lendületben kibontakozó dallamos elektronikát, persze csak a sötétebb jegyekkel megáldva, így kifejezetten azoknak ajánljuk ezt az estét, akik az elektronikus zenén túl ellenállhatatlan vágyat éreznek a táncolás iránt!

A hazai oldalról történő zenei közvetítést az Indigo Theory, Andras Garay és Rizkid vállalták, úgyhogy e tekintetben is sem érhet minket csalódás.

Találkozzunk a Cinema Hallban április 6-án, szombaton, amire jegyeket itt találunk elővételben!