Hét éves szülinapját ünnepelte április 27-én a Solid.Grooves nevű kollektíva. A jeles esemény helyszínéül a londoni e-zenei szcéna 2500 fős szuperklubja, a Printworks szolgált. A hét fős fellépőgárdát olyan nevek alkották, mint például Steve Lawler vagy Darius Syrossian. Legnagyobb örömünkre azonban nem csak ők, hanem Reelow is a line up-ot erősítette. Aki nem mellesleg hazánk fia. Nagy utat járt be, élt már Spanyolországban és Londonban is. Ha kíváncsi vagy kalandos életére, akkor csekkold a vele készült interjúnkat.

Reelow októberben már zenélt ugyanitt. Érdemes csekkolni a FB oldalát, hiszen rendszeresen játszik olyan nagynevű klubokban, mint például a Pacha Ibiza, vagy pedig a City Hall Barcelona-ban.

Nem Reelow volt az egyetlen, aki az elmúlt hetekben nivós külföldi rendezvényen képviselhette hazánkat. Hot X a szicíliai Catania-ban megrendezésre kerülő East Side Festival-on pörgette a lemezeket húsvétkor. Depthon pedig olyannyira nagyot zenélt legutóbb Bécsben, hogy a Techno.Deluxe rezidenciát ajánlott neki.